✓ Fri frakt över 349 kr och vid recept

Andra köpte också...

Skinome Night Active Retinol 30 ml

799 kr 

Snabba fakta

  • Färskproducerad oljeemulsion med hög andel aktiva ingredienser

  • Hudeget retinol bidrar till en förbättrad hudtextur

  • Används på kvällen, blanda med fuktkräm eller applicera separat

Beskrivning

Det här är en färskproducerad oljeemulsion med hög andel aktiva ingredienser. Det är en hudliknande formula som innehåller en unik blandning av ämnen som naturligt finns i huden. Prebiotika, dvs fibrer som fungerar som mat till hudens goda bakterier, bidrar till att balansera mikrobiomet för en mer hälsosam hud. Hudeget retinol bidrar till en förbättrad hudtextur och kan tack vare dess mindre molekylstorlek penetrera huden bättre än vissa andra retinolderivat. Acetyl-glukosamin, byggstenen till hyaluronsyra, ökar fukthalten i huden och ger tillsammans med niacinamid en jämnare hudton. Zinkaskorbat, en hybrid mellan zink och vitamin C, kan minska uppkomsten av fria radikaler. Andra verksamma ingredienser är den hudegna lipiden squalane samt mjukgörande lecitin och havreolja. Den vegetabiliska oljan, hydrogenated vegetable oil, är ett substitut till mineralolja och har visat samma goda effekt vad gäller att motverka transepidermal vattenförlust (TEWL) i huden.

Dermatologiskt testad.

Dosering & användning

Applicera ca 1–2 pump nattkoncentrat i handen. Blanda med fördel med önskad mängd fuktkräm, t ex Skinomes Rich Emulsion eller Rich Intense, och massera in på ansikte och hals. Går även utmärkt att använda i koncentrerad form och ger då en oljigare konsistens.

Förvaringsinstruktioner

Håller 12 månader från produktionsdatum i oöppnad förpackning och 6 månader efter öppnande. Du hittar tillverknings- och bäst före-datum på förpackningen. Förvaring i kyl för bästa effekt av alla verksamma ingredienser.

Squalane, Aqua, Hydrogenated Vegetable Oil, Avena Sativa (Oat) Kernel Oil, Acetyl Glucosamine, Niacinamide, Hydrogenated Lecithin, Retinol, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Zinc Ascorbate, Jojoba Esters, Soybean Oil, Tocopherol

Artikelnummer

7350122130523

Varumärke

Skinome

Egenskap

Bpa-fri, Laktosfri, Nötfri, Parabenfri, Parfymfri, Sockerfri, Vegansk

Ursprungsland

Sverige

Förpackningsstorlek

30 ml

Passar bra till

Relaterade produkter

Apohem Magazine