✓ Årets e-handlare 2023
✓ Fri frakt över 299 kr och vid recept

Andra köpte också...

Dynamic Code Test Med Självprovtagning Glutenintolerans (Celiaki) - Anlag

Medicinteknisk produkt
369 kr 

Snabba fakta

  • Beror dina symptom på glutenintolerans?

  • Enkelt test med säkert svar

  • För vuxna och barn från 0 år

Det här är en CE-märkt medicinteknisk produkt.

Beskrivning

Vill du ta reda på om dina symptom beror på glutenintolerans? Det här testet visar om du har genetiska anlag för att utveckla glutenintolerans (celiaki) eller inte. Det gör det enkelt för dig att antingen utesluta glutenintolerans som en orsak till dina symptom, eller identifiera glutenintolerans som en möjlig orsak.

Glutenintolerans, även kallat celiaki, innebär att du inte tål proteinet gluten som finns i viss mat. Detta leder till att tunntarmen blir inflammerad och tarmluddet skadas, och då kan inte näringen tas upp som den ska. Att gå med besvär under lång tid samt att lägga om sin diet utan diagnos, är något man kan undvika genom att istället snabbt, enkelt och säkert testa för celiaki med Dynamic Codes test med självprovtagning.

Test för Celiaki Anlag riktar sig till dig som vill veta om du eller ditt barn bär på anlag för att kunna utveckla celiaki. Glutenbelastning krävs inte innan testning.

Dosering & användning

För att ta detta test behöver du inte vara glutenbelastad, det vill säga du behöver inte ha ätit kost innehållande gluten.1. Ta provet själv, när det passar dig. Du tar provet genom att gnugga den mjuka delen av provtagningspinnen mot insidan av kinden. Spara den anonyma analyskoden.2. Allt du behöver för att skicka tillbaka provet finns i förpackningen. Dynamic Codes kvalitetssäkrade labb analyserar ditt prov med den senaste DNA-tekniken.3. Med analyskoden hämtar du ditt svar på Dynamic Codes webb: https://www.dynamiccode.com/se/hamta-testsvar

Artikelnummer

7350038491329

Klassificering

Medicinteknisk produkt

Varumärke

Dynamic Code

Förpackningsstorlek

1 st

Relaterade produkter