Fri frakt över 299 kr och vid recept
Årets e-handlare 2023

Andra köpte också...

Clearblue Digitalt Ägglossningstest 1 Hållare & 10 tester

Medicinteknisk produkt
189 kr 

Snabba fakta

  • Digitalt ägglossningstest för dig som vill bli med barn

  • Visar dina två mest fertila dagar då chanserna är som störst

  • Resultat via en tydlig smiley-symbol på den digitala skärmen

Det här är en CE-märkt medicinteknisk produkt.

Beskrivning

Om du vill öka chanserna att bli gravid kan Clearblue digitala ägglossningstest hjälpa dig ta reda på de två dagarna då chanserna är som allra störts. Ägglossningsstickan visar en tydlig smiley-symbol på den digitala skärmen när din LH-ökning har detekterats, så att du vet att i dag och i morgon är dina två bästa dagar om du försöker bli med barn.

Spermievänliga fertilitetsglidmedel, folsyra och graviditetsvitaminer är alla bra tips om du försöker bli gravid, men det är väldigt viktigt att ha sex under rätt period av din cykel. De få dagarna inför och på själva ägglossningsdagen är de enda dagarna under varje cykel då en kvinna kan bli gravid. Till skillnad från registrering av basal kroppstemperatur (BBT) upptäcker ägglossningstestet ökningen av luteiniserande hormon (LH-test) som äger rum före ägglossningen och kan därmed med hög precision detektera dagarna före – inte efter – ägglossning.

Förpackningen innehåller: 1 digital hållare och 10 Clearblue digitala ägglossningsteststickor.

Dosering & användning

För in ägglossningsstickan i testhållaren. Kissa på stickan på morgonen. Håll provänden nedåt och vänta i upp till tre minuter. Displayen visar endast två resultat, om det finns en LH-ökning eller om det inte finns någon LH-ökning.

Artikelnummer

4084500037496

Klassificering

Medicinteknisk produkt

Varumärke

Clearblue

Ursprungsland

Tyskland

Förpackningsstorlek

10 st

Relaterade produkter

Apohem Magazine