Snabb leverans, såklartFri frakt vid recept eller köp över 199krSchyssta priser och erbjudanden

Andra köpte också...

Omron M4 Intelli IT Blodtrycksmätare
Omron M4 Intelli IT Blodtrycksmätare
Omron M4 Intelli IT Blodtrycksmätare

M4 Intelli IT Blodtrycksmätare

1 198 kr
SlutsåldBevaka, så mejlar vi när den är tillbaka!
Snabba fakta
  • Lätthanterlig blodtrycksmätare
  • Mäter blodtryck och pulsfrekvens
  • 2 användare
  • Intelli Wrap manschett
  • Överföring via bluetooth
Det här är en CE-märkt medicinteknisk produkt.
Beskrivning
Instruktioner
Produktfakta
Produktomdömen

OMRON M4 Intelli IT är en helt automatisk blodtrycksmätare med tydliga funktioner och enkel hantering. Den mäter blodtryck och pulsfrekvens snabbt och smidigt och varnar både vid högt blodtryck och oregelbundna hjärtslag. Den unika Intelli Wrap manschetten gör att du kan mäta blodtrycket i vilken position som helst runt armen (360˚), mätaren kommer att bekräfta att manchetten sitter som den ska. Mätaren indikerar även vid rörelser som skulle kunna påverka mätningen. Allt för att ge dig ett korrekt resultat.

OMRON M4 Intelli IT har ett minne för två olika användare och kan lagra 60 mätningar. Om du vill kan du överföra resultaten till din smartphone och appen Omron Connect. På så sätt kan du hålla koll på dina resultat, se dina framsteg och få en djupare förståelse för din hälsa över tid. Fungerar för både iPhone och Android. 

Manschett med mått 22-42 cm samt förvaringsväska ingår.

Kliniskt validerad och godkänd för gravida och diabetiker. 

Omron ger tre års garanti från inköpsdatumet av blodtrycksmätaren.

Dosering & användning

Sätt i batterierna och ställ in datum och tid.Förbered dig för en mätning genom att ta 5 minuter till att slappna av och vila. Du bör inte dricka alkohol, röka, ta en varm dusch, konsumera varma drycker, äta eller träna inom 30 minuter innan mätningen.Applicera manschetten på vänster arm. (Om du istället använder höger arm, se kapitel 2.3 i IM1).Sätt dig till rätta och placera armen i hjärthöjd. Var stilla och prata inte under mätningen.Välj användar-ID 1 eller 2.Påbörja mätningen genom att trycka på START / STOP-knappen.Kontrollera avläsningarna.När du har valt ditt använda ID kan du använda minnesfunktionerna (lagrade avläsningar, genomsnitt av de senaste 3 avläsningarna).Vänligen granska bruksanvisningen 1 och 2 för fullständig information om tillämpningen av denna produkt.

Artikelnummer4015672111776
KlassificeringMedicinteknisk produkt
VarumärkeOmron

Relaterade produkter