Andra köpte också...

NET Minoxidil NET 20mg/ml Kutan lösning 60 ml

Läkemedel
104 kr 
Slutsåld, Bevaka, så mejlar vi när den är tillbaka!

Snabba fakta

  • Läkemedel mot ärftligt håravfall hos kvinnor och män

  • Behandlar håravfall eller tunnhårighet på hjässan

  • Stimulerar håråterväxten

  • Appliceras i hårbotten

Det här är ett receptfritt läkemedel. Läs Bipacksedel noga före användning.

Minoxidil NET är ett receptfritt läkemedel som används för att behandla ärftligt håravfall hos män och kvinnor över 18 år. För män kan Minoxidil Net även användas för att minska ytterligare håravfall.
Minoxidil Net innehåller den aktiva substansen minoxidil som stimulerar håråterväxten vid tunnhårighet. Behandlingen kan utföras vid tidiga och mindre synliga former av ärftligt håravfall eller tunnhårighet på hjässan.

Kvinnor:
Minoxidil Net används för behandling av håravfall eller tunnhårighet på hjässan. Den exakta verkningsmekanismen för minoxidil är inte fullständigt känd. Ca 3 av 5 kvinnor får i varierande grad nytillväxt av hår.

Män:
Minoxidil Net används för behandling av håravfall eller tunnhårighet på hjässan. Den exakta verkningsmekanismen för minoxidil är inte fullständigt känd. Yngre personer som tappat hår under en kortare period eller uppvisar mindre hudytor där håret blivit tunnare har bäst förutsättning att få effekt av behandling med Minoxidil Net. Hos ca 4 av 5 män bromsas håravfallet upp och flertalet av de personer som använder Minoxidil Net får även någon form av håråterväxt. Effekt av behandlingen kan förväntas efter 2-4 månader, i vissa fall kortare eller längre tid.

Om behandlingen avbryts upphör effekten inom 3 till 4 månader och håravfallet återkommer.

För att inte påverka effekten av Minoxidil Net bör ett silikonfritt schampo användas vid hårtvätt (silikon kan också benämnas dimetikon).

Relaterade produkter

Apohem Magazine