Alltid fri frakt vid recept
Snabb leverans & fri frakt över 249kr

Nässpray

37 produkter

Nässpray

Vid förkylning är det vanligt med nästäppa och rinnsnuva. Andra orsaker kan till exempel vara att du har känsliga slemhinnor, är allergisk eller gravid. Ofta går besvären över av sig själv, men ibland behövs behandling. Vid täppt näsa kan det hjälpa att använda nässpray med avsvällande effekt, som bidrar till att svullnaden lägger sig och att du kan andas lättare. I andra fall kanske du bara vill rengöra näsan eller göra slemmet lättare att snyta ut. Om du känner dig torr i näsan och kan du testa en av våra sprayer som hjälper till att återfukta slemhinnan.

Välj mellan nässprayer från varumärken som Physiomer och Renässans. Såklart hittar du även allt annat du behöver för förkylning hos oss: näsdukar, hostmedicin, halstabletter och febertermometer.

De flesta som har snuva och nästäppa behöver inte söka vård då besvären brukar gå över av sig själ. Vänd dig till din närmaste vårdcentral om du har varit täppt under en längre tid.

Den här kategorin innehåller receptfria läkemedel. Tänk på att alltid läsa bipacksedeln innan du använder receptfria läkemedel.