Fri frakt över 299 kr och vid recept
Årets e-handlare 2023

Andra köpte också...

Otricare Saltvattenspray Barn 50 ml

Medicinteknisk produkt
65 kr 
Ord.pris 69 kr (-5%)Lägsta pris 62 kr 
Erbjudandetgäller t.o.m. 2023-12-03
Slutsåld, Bevaka, så mejlar vi när den är tillbaka!
Det här är en CE-märkt medicinteknisk produkt.

Beskrivning

OtriCare Saltvatten Barn är en naturlig nässpray till Baby & Barn med isotoniskt saltvatten som rensar och sköljer näsan. OtriCare saltvatten kan användas dagligen till att skölja näsan eller för att lindra näsbesvär vid allergi och förkylning. Nässprayen är ett naturligt alternativ utan konserveringsmedel som både kan användas som daglig näsrengöring och även användas i kombination med medicin mot förkylning och allergi.

OtriCare Barn kan användas av barn och bebis över 2 veckor samt under graviditet och vid amning.

Dosering & användning

Se medföljande bruksanvisning.

Förvaringsinstruktioner

Innehåll under tryck: Skyddas från solljus. Får inte utsättas för temperaturer över 50°C. Tryckbehållare: Kan explodera vid uppvärmning. Får inte utsättas för värme, heta ytor, gnistor, öppna lågor och andra antändningskällor. Rökning förbjuden. Får inte punkteras eller brännas, gäller även tömd behållareAnvänds före utgångsdatum som anges på förpackningen.Förvaras i originalförpackningen.Förvaras mellan 0°C och 30°C. Får inte frysas.

Havsvatten och renat vatten. Utan konserveringsmedel. Kväve är tillsatt som en ickereaktiv drivgas i tryckbehållaren och är inte i kontakt med produkten.

Relaterade produkter

Apohem Magazine