Alltid fri frakt vid recept
Snabb leverans & fri frakt över 249kr

Multivitamin

39 produkter

Multivitamin

För att ditt barn ska må bra, växa sig och bli stor och stark och orka leka hela dagarna behövs tillräckligt med vitaminer. Därför är det viktigt att äta hälsosamt och varierat. Kosttillskott är ett tillskott till maten ni äter och inget måste om ni inte känner att det behövs eller fått det konstaterat av vården. En multivitamin för barn brukar vara ett populärt val då det innehåller en daglig dos av de viktigaste vitaminerna för barn.

Här hittar du multivitaminer som passar barn från populära varumärken som till exempel VitaBeaner, BioSalma, Monkids och Elexir Pharma. De flesta passar från 3 år och uppåt, men dubbelkolla alltid på produkten. Vissa multivitamin innehåller även aktiva mjölksyrabakterier som hjälper magen på traven, lite extra D-vitamin för barn eller omega-3.


Att svälja tabletter kan vara svårt för barn och därför finns många olika alternativ, som smaksatta tuggisar och sugtabletter. Många av vitaminerna till barn smakar gott från frukt och bär, har roliga former och kan enkelt tuggas så att det blir lätt och roligt att äta sina vitaminer. Såklart finns sockerfria, veganska, laktosfria och glutenfri multivitamin för barn.