✓ Årets e-handlare 2023
✓ Fri frakt över 299 kr och vid recept

Andra köpte också...

MINAMI MorEPA Kids Omega-3 & Vitamin D3 60 kapslar

-15%
211 kr 
Ord.pris 249 kr (-15%)
Erbjudandetgäller t.o.m. 2024-04-30
Finns i lager, hos dig inom 1-2 vardagar
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Beskrivning

MorEPA Kids är ett kosttillskott med ultraren, högkoncentrerad Omega-3 och vitamin D3. Kapslarna är lätta att svälja och har en god jordgubbsmak. Dessutom kan de öppnas och strös över mat. Två kapslar innehåller 500 mg EPA, 110 mg DHA och 7,5 μg D-vitamin.

Vitamin D bidrar till immunsystemets normala funktion och till att benstommen ska växa normalt. EPA och DHA bidrar till hjärtats normala funktion. Den gynnsamma effekten uppnås vid ett daglig intag av 250 mg EPA och DHA.

För barn från 5 år och uppåt.

Dosering & användning

Rekommenderat intag för barn och vuxna: 2 kapslar per dag, helst i samband med måltid. Kapseln kan också öppnas och innehållet blandas i yoghurt, juice och liknande, eller enligt läkares rekommendation.

Förvaringsinstruktioner

"Förvaras utom räckhåll för små barn. Förvaras svalt och torrt (max 25°C). Undvik direkt solljus.Bör ej frysas. "

Näringsvärde per portion
Vitamin D 7.50 µg
Ingredienser
FISKolja/FISKeolie (ansjovis, sardin och makrill), FISKgelatin, fuktighetsbevarande medel/fugtighedsbevarende middel (glycerol), nattljusolja/natlysolie, jordgubbsarom/jordbæraroma, antioxidationsmedel/ antioxidant (rosmarin- och tokoferolrika extrakt), vitamin D (kolecalciferol).

Relaterade produkter

Apohem Magazine