✓ Fri frakt över 349 kr och vid recept

Andra köpte också...

Bambino Taste It Smaktestare 1 st

122 kr 

Snabba fakta

  • Smart smaktestare i mjuk silikon

  • Lätt att greppa och hålla

  • Lagom stora hål för maten

  • Lämpig från 4 månaders ålder

Beskrivning

Bambino Taste it! Smaktestare - det enklaste, roligaste och säkraste sättet för barnet att upptäcka nya smaker! Att tidigt introducera barn för nya smaksensationer innebär ofta en positiv inställning till mat i framtiden. Bambino Taste it! är en smaktestare i mjuk silikon som påminner om en vanlig napp i formen, och har ett greppvänligt handtag som barnet kan hålla med bara en hand. Lagom stora hål släpper igenom lite mat, men mycket smak.

Tack vare den stora öppningen är smaktestaren lätt att fylla med fast föda som annars skulle kunna utgöra en risk för barnet att sätta i halsen, t.ex. bitar av frukt och grönsaker.

Praktiskt och hygieniskt lock som gör att du enkelt kan ha den med dig i väskan. Lätt att skruva isär, inga onödiga delar och smidig att diska i maskin.

Alla delar är fria från BPA, BPS och Ftalater.

Lämplig från 4 månaders ålder.

Lock: Polypropen (PP). Silikonbehållaren : Silikon (food grade). Skruvring: Polypropen (PP). Handtag: Polypropen (PP). Bambino Taste it! Food Nibbler uppfyller följande standarder och metoder: CR (EU) No 10/2011 & REACH (EC) No. 1907/2006. BPA-fri.

Artikelnummer

7392855229099

Varumärke

Bambino

Målgrupp

barn

Egenskap

Bpa-fri

Förpackningsstorlek

1 st

Relaterade produkter

Apohem Magazine