✓ Fri frakt över 349 kr och vid recept

Andra köpte också...

Miniderm Duo Kräm 2% Karbamid 20% Glycerol 100g

Läkemedel
129 kr 

Snabba fakta

  • Hudkräm för hela familjen

  • Mjukgör, stärker hudbarriären och lindrar klåda

  • Krämen är parfymfri

Det här är ett receptfritt läkemedel. Läs Bipacksedel noga före användning.

Beskrivning

Miniderm Duo är en fuktighetsbevarande och mjukgörande kräm för torr hud. Hudkrämen lämpar sig för barn i alla åldrar och vuxna med torr hud, vilket gör att den passar bra för hela familjen. Miniderm Duo innehåller en kombination av de fuktighetsgivande ingredienserna karbamid (2%) och glycerol (20%). Dessa ingredienser i krämbasen både mjukgör huden och stärker hudbarriären samt lindrar klåda på torr hud. Miniderm Duo har visat sig ha en barriärstärkande effekt även för personer med atopiskt eksem. Krämen är parfymfri och självkonserverande, vilket betyder att den är utan konserveringsmedel. Den är vältolererad och lämpar sig även för bebisar, små barn och vuxna med känslig hud.

Finns även i 500 g flaska med pump.

Dosering & användning

Vuxna, ungdomar och barn:

Miniderm Duo smörjes in på torr eller atopisk hud vid behov, och kan användas både för kropp och ansikte. Applicera hudkrämen minst två gånger om dagen, samt helst efter att drabbat område varit i kontakt med vatten. Smörj in så mycket kräm som huden kan ta upp utan att den känns för kladdig. Läs bipacksedeln noga innan användning.

Miniderm Duo kan användas under graviditet och amning.

Förvaringsinstruktioner

Förvaras vid högst 25ºC. Krämen ska användas inom sex månader efter öppnande.

Karbamid (urea), Glycerol, Butylenglykol, Hydrogenerad rapsolja, Dexpantenol, Medellångkedjiga triglycerider, Cetostearylalkohol, Dimetikon (E900), Fast paraffin (E905), Glycerolmonostearat (E471), Makrogolstearat (E431), Triacetin (E1518), Karbomer, Renat vatten

Artikelnummer

7319861019520

Klassificering

Receptfritt Läkemedel

Varumärke

Miniderm

Beredningsform

Kräm

Egenskap

Parfymfri

Ursprungsland

Belgien

Förpackningsstorlek

100 g

Passar bra till

Relaterade produkter

Apohem Magazine