✓ Fri frakt över 299 kr och vid recept

Andra köpte också...

Elvie Stride Elektrisk Bröstpump Single 1 st

2 199 kr 

Snabba fakta

  • Elektrisk bröstpump med hands-free och app-anslutning

  • Liten motor av sjukhuskvalitet och med brusreduceringsteknik

  • Tio intensitetsinställningar

  • Liten och lätt, väger mindre än 150 g per kupa

Beskrivning

Elvie Stride är en hands-free, elektrisk bröstpump av sjukhuskvalitet som kan anslutas till en app för extra funktioner. Elvie Stride erbjuder kraftfull prestanda i en bärbar design så att du slipper använda uttag och sladdar och kan pumpa effektivt var du vill.

Elvie Stride är en kraftfull minipump (150 ml) med en liten motor av sjukhuskvalitet och brusreduceringsteknik. Den smälter alltid in i bakgrunden, för riktigt diskret pumpning så att du aldrig missar något (eller en enda droppe mjölk).
Bröstpumpen väger mindre än 150 g per kupa och är lätt och kompakt i bh:n. Den diskreta siluetten ser naturlig ut under kläder och tynger inte ned dig när du samlar in mjölk i bh:n.

Hands-free-hjälte:
Du slipper jonglera hängande brösttrattar med trassliga kablar. Elvie Stride har utformats för att hålla dina händer och din kropp fria. Ta en promenad, prata i telefon eller ta en stund för dig själv.

Ger dig kontrollen:
Du kan ansluta till Pump with Elvie-appen för att fjärrstyra pumpningen, justera intensitetsinställningarna och hålla koll på pumpningshistoriken – utan att behöva stoppa handen i bh:n.

Gör det bekvämt:
Med tio intensitetsinställningar både i stimulerings- och pumpningsläget kan du pumpa bekvämt. Du kan anpassa pumpen så att den alltid startas med favoritinställningarna.

Dosering & användning

Elvie Strides kupor bärs i bh:n och ansluts till pumpenheten med slangar. Mjölken samlas in i kuporna medan luft färdas genom slangarna för att ge sug till kuporna (mjölk ska inte komma in i slangarna). Elvie Stride är utformad för enkel rengöring, montering och användning. Appen Pump with Elvie inkluderar en stegvis guide för en smidig installation och det finns mer information i bruksanvisningen (i förpackningen).

Förvaringsinstruktioner

Att tänka på när Elvie Stride långtidsförvaras: Ladda Elvie Pump med den medföljande laddningskabeln före långvarig förvaring, och se till att den skyddas mot direkt solljus. På så sätt förlänger du livstiden. Elvie Stride innehåller ett laddningsbart batteri. Om du inte använder Elvie Stride under en längre period skiftar den automatiskt till förvaringsläge för att förlänga batteriets livstid. För att lämna förvaringsläget ansluter du Elvie Stride till en strömkälla och laddar den i 20 minuter.De tvättbara delarna behöver rengöras och torka innan de förvaras en längre tid och ska förvaras skyddade mot direkt solljus för att inte missfärgas.

Hub - ABS + TPU; Cup - Silicone, Polypropylene; Tubes - ABS, Silicone, PVC

Artikelnummer

5060442521384

Varumärke

Elvie

Ursprungsland

Mexiko

Förpackningsstorlek

1 st

Relaterade produkter

Apohem Magazine