Snabb leverans, såklartFri frakt vid recept eller köp över 199krSchyssta priser och erbjudanden
Allergi
Baby & barn
Djur
Elektronik
Förkylning
Hjälpmedel & säkerhet
Hudvård
Hushåll
Hårvård
Intimvård
Mage & tarm
Mat & dryck
Munvård
Presenter
Sex & lust
Sluta röka
Smink
Sår, bett & stick
Träning
Viktkontroll
Vitaminer & kosttillskott
Välmående
Värk & feber
Ögon & öron

Sommarrea – Upp till 30% på nästan allt!

Andra köpte också...

Solgar Quercetin Complex With Ester-C Plus 50 kapslar
-10%

Quercetin Complex With Ester-C Plus 50 kapslar

236 kr263 kr
10-30% på nästan alltgäller t.o.m. 2022-07-11
Finns i lagerHos dig inom 1-2 vardagar
Snabba fakta
  • Kosttillskott med C-vitamin
  • Kombination av quercetin, Ester-C och bromelin
  • Snäll mot magen
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.
Beskrivning
Instruktioner
Innehåll
Produktfakta
Produktomdömen

Quercetin Complex har formulerats av Solgar och är en kombination av den viktiga bioflavonoiden quercetin med Ester-C® och bromelin.
Quercetin är en bioflavonoid som samarbetar med C-vitamin. Bioflavonoider finns naturligt i frukt, grönsaker och örter och är en grupp starka fytokemikalier. De hjälper till att maximera fördelarna med C-vitamin eftersom de förhindrar nedbrytningen av vitaminet i kroppen. Quercetinkomplexet är en produkt som endast Solgar har och är en patentskyddad formula som innehåller fler naturliga växtbioflavonoider och starka antioxidanter som finns naturligt tillsammans med C-vitamin i frukt och grönsaker. Detta komplex är en unik formula som använder en patenterad premiumform av C-vitamin som inte är sur, Ester C®, även kallat ”det bättre C-vitaminet”. Det mycket lättabsorberade. Ester C® är även snällt mot magen i jämförelse med traditionella former av C-vitamin och irriterar därför inte lika lätt magen, vilket gör produkten till ett bra val för alla.

När Ester C väl har tagits stannar det kvar i immunsystemets celler längre än vanligt C-vitamin. Vitamin C är ett vattenlösligt vitamin som hjälper till att bekämpa fria radikaler och bibehålla ett normalt immunsystem.

Dessutom innehåller komplexet bromelin och naturliga bioflavonoider. Bromelin är ett matsmältningsenzym som naturligt finns i ananas.

Vegetabilisk kapsel.

Relaterade produkter