Snabb leverans, såklartFri frakt vid recept eller köp över 199krSchyssta priser och erbjudanden
Allergi
Baby & barn
Djur
Elektronik
Förkylning
Hjälpmedel & säkerhet
Hudvård
Hushåll
Hårvård
Intimvård
Mage & tarm
Mat & dryck
Munvård
Presenter
Sex & lust
Sluta röka
Smink
Sår, bett & stick
Träning
Viktkontroll
Vitaminer & kosttillskott
Välmående
Värk & feber
Ögon & öron

Andra köpte också...

Great Earth Biocell Collagen 60 kapslar
-10%

Biocell Collagen 60 kapslar

229 kr255 kr
Finns i lagerHos dig inom 1-2 vardagar
Snabba fakta
  • En kombination av kollagen typ II, kondroitin och hyaluronsyra
  • Ingredienser som finns naturligt i leder, hud och bindväv
  • Hydrolyserat kollagen för ett optimalt upptag i kroppen
  • Vegetabilisk kapsel
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.
Beskrivning
Instruktioner
Innehåll
Produktfakta
Produktomdömen

BioCell Collagen + Hyaluronsyra innehåller en kombination av hydrolyserat kollagen typ 2, kondroitin och hyaluronsyra. Kollagen typ 2 är den dominerande typen av kollagen i det mänskliga ledbrosket. BioCell Collagen är en kliniskt testad ingrediens som främst bidrar till aktiva leder, fastare hud och stark bindväv. BioCell Collagen + Hyaluronsyra främjar ledernas rörlighet, bidrar till att motverka både naturligt och för tidigt åldrande av huden och förebygger stela, smärtande leder och muskler.

Kollagen typ 2: Finns mest i hud, benvävnad & bindväv. Kroppens produktion minskar med åldern. Ca 1/3 av kroppen är kollagen. Produktionen minskar av solljus och även drastiskt efter klimakteriet. Typ 2 är den variant som främst förekommer i broskvävnad, är mer dyrbart än andra former.

Hyaluronsyra: Kan binda mer vatten än någon annan molekyl i kroppen, vilket är viktigt för produktion och underhåll av kollagen och brosk. Kan absorbera ca 3000 ggr sin egen vikt i vatten. Viktigt för en väl återfuktad hud, en funktion som också minskar när vi blir äldre.

Kondroitin: Byggsten till brosk. Bra tillskott vid ledproblem och slitage. Nödvändigt för broskvävnaden - stödjer och återuppbygger brosket i lederna.

BioCell Collagen tillverkas genom en patenterad process där man minskar molekylstorleken på ingredienserna, för ett snabbare och bättre upptag i kroppen. Många andra kollagentillskott hydrolyseras inte, det resulterar i att molekylstorleken är för stor för kroppen att ta upp.

Relaterade produkter