Snabb leverans, såklartFri frakt vid recept eller köp över 199krSchyssta priser och erbjudanden
Allergi
Baby & barn
Djur
Elektronik
Förkylning
Hjälpmedel & säkerhet
Hudvård
Hushåll
Hårvård
Intimvård
Mage & tarm
Mat & dryck
Munvård
Presenter
Sex & lust
Sluta röka
Smink
Sår, bett & stick
Träning
Viktkontroll
Vitaminer & kosttillskott
Välmående
Värk & feber
Ögon & öron

Andra köpte också...

VitaYummy Energy Support 60 tuggtabletter
VitaYummy Energy Support 60 tuggtabletter

Energy Support 60 tuggtabletter

149 kr
Finns i lagerHos dig inom 1-2 vardagar
Snabba fakta
  • Energigivande tuggtabletter
  • Med bland annat guarana
  • God smak av cola
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.
Beskrivning
Instruktioner
Innehåll
Produktfakta
Produktomdömen

VitaYummy är stolta över att kunna presentera ännu en familjemedlem i det starka vitaminvingummiuniversumet: VitaYummy Energy Support. VitaYummy Energy Support innehåller: L-Citrullin, L-Tyrosin och Guarana och vitamin B6. Så du kan använda Vitayummy Energy Support i perioder då du behöver lite mer energi och överskott.

Guaranaextraktet kommer från Guaranaplantans små röda bär och är ett naturligt koffein. Det var indianerna som upptäckte guaranabäret och använde det för att få ökad energi. Denna kunskap har sedan dess använts över hela världen som ett alternativ till koffein för att uppnå snabb naturlig energi. Detta beror inte minst på att det finns en så hög koncentration av naturligt koffein i det lilla röda bären mätt i förhållande till kaffebönor.

VitaYummy Energy Support innehåller L-citrullin och L-tyrosin, som är aminosyror, som är proteiner som kroppen använder som byggstenar. Dessutom finns det också B6 i VitaYummy Energy Support, eftersom B6 bidrar till en normal energimetabolism, normal funktion i nervsystemet, normal metabolism av protein och glykogen, normal psykologisk funktion, normal bildning av röda blodkroppar, normal funktion av immunförsvar, för att minska trötthet och utmattning samt för att reglera hormonaktivitet.

VitaYummy Energy Support är vegansk och fri från konstgjorda färger, smaker och sötningsmedel. Den goda smaken kommer från kola och den vackra naturliga färgen kommer från äpple, morot och hibiskus.

Relaterade produkter