✓ Fri frakt över 349 kr och vid recept

Andra köpte också...

Holistic Femme Paus 90 vegetabiliska kapslar

325 kr 

Snabba fakta

  • Kosttillskott för kvinnors hormonella hälsa och balans i klimakteriet

  • Bidrar till att minska trötthet och utmattning

  • Utan onödiga tillsatser

Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Beskrivning

Övergången till den nya hormonella balansen under klimakteriet kan påverka kroppen fysiskt såväl som känslomässigt. Holistic Femme Paus är specifikt framtagen för kvinnor i klimakteriet, med bland annat vitamin B6 som bidrar till att reglera hormonaktiviteten och till normal psykologisk funktion.

Holistic Femme Paus innehåller en noggrant utvald blandning av ingredienser, såsom örterna Rödklöver- och humleextrakt . Produkten innehåller även Vitamin B6 som bidrar till att reglera hormonaktiviteten, magnesium som bidrar till att minska trötthet och utmattning och zink som bidrar till att bibehålla normal benstomme, hud, hår och naglar.

Produkten är 100% veganvänlig. Holistics burkar är gjorda av 96 procent biobaserad plast.

Dosering & användning

Dosering vuxna: 3 kapslar fördelat över dagen. För att uppnå full effekt rekommenderar vi att man tar hela dosen, dvs. 3 kapslar fördelat över dagen i minst 3 månader. Du kan därefter, när besvären minskat trappa ner till en underhållsdos.

Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör ej användas som alternativ till en varierad kost.

Rekommenderas inte under graviditet eller om du ammar. Om du är du gravid, ammar eller medicineras, bör du alltid rådgöra med din läkare om du ska ta kosttillskott.

Förvaringsinstruktioner

Torrt och svalt. Utom räckhåll för barn.

Näringsinnehåll  per 3 kapslar *%RDI
Magnesium 250 mg 67%
Zink 20 mg 200%
Vitamin B6 20 mg 1428%
Rödklöverextrakt (20 % isoflavoner) 200 mg Ej fastställt
Humleblomextrakt (Lifenol®) 85 mg ej fastställt

*RDI = Rekommenderat dagligt intag

Ingredienser
Magnesiumcitrat, kapselskal (hydroxipropylmetylcellulosa), fyllnadsmedel (risstärkelse), rödklöverextrakt (Trifolium pratense), humleblomextrakt (Humulus lupulus L), zinkcitrat, MCT olja från kokosolja, vitamin B6 (pyridoxal-5-fosfat, pyridoxinhydroklorid) Kapseln är vegetabilisk och råvaran är gjord av cellulosa från träd.

Artikelnummer

7350012337742

Klassificering

Kosttillskott

Varumärke

Holistic

Beredningsform

Kapsel

Ursprungsland

Sverige

Förpackningsstorlek

90 st

Relaterade produkter