✓ Fri frakt över 349 kr och vid recept

Andra köpte också...

Mbrace Energy Support 30 tabletter

-10%
157 kr 
Ord.pris 175 kr (-10%)Lägsta pris 166 kr (-5%)
Erbjudandetgäller t.o.m. 2024-07-31
Slutsåld, Bevaka, så mejlar vi när den är tillbaka!
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Beskrivning

Mbrace Energy Support är ett kosttillskott som ingår i serien Mbrace som är specifikt utvecklat med fikus på kvinnor i klimakteriet. Mbrace Energy Support innehåller noggrant utvalda ingredienser, däribland extrakt av rosenrot och guarana. Den innehåller också vitamin B6 som bidrar till att minska trötthet och utmattning, till nervsystemets normala funktion och till normal psykologisk funktion.

Mbrace Energy Support består av en unik duolagertablett som i två steg frigör näringsämnen under dagen, vilket gör att en tablett räcker för att stödja kroppen och behålla energin genom dagen. Mbrace Energy Support kan genom innovativ Mix & Match-sammansättning kombineras med andra kosttillskott från Mbrace, för en skräddarsydd lösning anpassad efter egna behov.

Förvaringsinstruktioner

Förvaras torrt, i rumstemperatur och utom räckhåll för barn.

Näringsinformation per 1 tablett *%DRI
Vitamin B6 1,3 mg 93%
Rosenrotextrakt. 300 mg Ej fastställt
– motsvarar färsk ört 1050 mg Ej fastställt
Guaranaextrakt 100 mg Ej fastställt
– varav koffein 10 mg Ej fastställt
– motsvarar färsk ört 100 mg Ej fastställt

*Dagligt referensintag

Ingredienser
Fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), rosenrotextrakt (Rhodiola rosea L.), stabiliseringsmedel (hydroxipropylcellulosa, hydroxipropylmetylcellulosa), guaranaextrakt (Paullinia cupana Kunth), klumpförebyggande medel (polyvinylpolypyrrolidon, tvärbunden natriumkarboximetylcellulosa, magnesiumsalter av fettsyror, kiseldioxid), ytbehandlingsmedel (hydroxipropylmetylcellulosa, mikrokristallin cellulosa, mono- och diglyceriders ättiksyraestrar), Vitamin B6 (pyridoxinhydroklorid).

Artikelnummer

5711313007468

Klassificering

Kosttillskott

Varumärke

Mbrace

Beredningsform

Tablett

Förpackningsstorlek

30

Relaterade produkter