Alltid fri frakt vid recept
Snabb leverans & fri frakt över 249kr

Andra köpte också...

Paingone Easy

Medicinteknisk produkt
Slutsåld, Bevaka, så mejlar vi när den är tillbaka!

Snabba fakta

  • Trådlös och portabel tensmaskin

  • 3 behandlingslägen mot smärta

  • Bra för rygg, axlar, armar, ben

Det här är en CE-märkt medicinteknisk produkt.

Beskrivning

Paingone Easy ger dig lindring med ett enkelt tryck på en knapp. Paingone Easy är idealisk för behandling av ihållande, upprepad värk och smärta, särskilt på större områden av kroppen. Den är särskilt lämpad för att användas på axlar, armar, ben och rygg. Den kan bäras under kläder, vilket gör den till ett bra val om du vill tillämpa behandlingen diskret under dagen.

Fördelar och egenskaper:
- Bra för rygg, axlar, armar, ben
- Trådlös och portabel
- Placeras direkt där det gör ont
- 3 behandlingslägen
- Passar diskret under kläder
- Snabb smärtlindring
- Utbytbara geldynor

Klass IIa Medicinsk utrustning

Dosering & användning

Applicera elektroddynan på den önskade kroppsdelen. Se till att dynan är ordentligt tryckt mot huden. Håll in knappen ”ON/+” för att aktivera enheten. Tryck upprepade gånger på knappen ”on/+” för att öka intensiteten till en nivå som du tycker är behaglig. Om intensiteten blir för stark, tryck på knappen ”OFF/ – ” för att minska pulsernas styrka. Det finns totalt 12 intensitetsnivåer.

Paingone Easy erbjuder 3 behandlingslägen. När enheten används kan du växla mellan 3 olika behandlingslägen. Håll ”on/+” -knappen intryckt för att göra detta. Läge 1 – Mjuk puls Läge 2 – Stark puls Läge 3 – Kombination av mjuk och stark puls.

Om elektroddynorna skulle börja förlora sin klibbighet kan den förnyas genom att de lätt fuktas med vatten. När elektrodplattorna inte längre sitter fast ska de bytas ut. Ytterligare dynor för Easy finns tillgängliga.

Artikelnummer

5060035705948

Klassificering

Medicinteknisk produkt

Varumärke

Paingone

Förpackningsstorlek

1 st

Passar bra till

Relaterade produkter

Tips & råd