✓ Fri frakt över 349 kr och vid recept

Andra köpte också...

Holistic EAA Äpple och Päron 330g

249 kr 

Snabba fakta

  • Essentiella aminosyror med smak av äpple och päron

  • Blandas enkelt ut med vatten eller i favoritshaken

  • Innehåller BCAA i ett förhållande av 4:1:1. Med 10,7g aminosyror per servering

Beskrivning

Holistic EAA äpple och päron 330g är essentiella aminosyror i fri form för snabbt upptag. Blandas enkelt ut med vatten eller i favoritshaken. Innehåller BCAA i ett förhållande av 4:1:1. Med 10,7g aminosyror per servering.

Holistic EAA intas i samband med träning och/eller som ett näringskomplement för att tillföra essentiella aminosyror, vilka utgör grundstenarna i bildandet av proteiner. Proteiner består av totalt 20 aminosyror, där de nio essentiella aminosyrorna är de som kroppen inte själv kan bilda och därför måste tillföras genom kosten.

Holistic EAA erbjuder en välbalanserad blandning av de nio essentiella aminosyrorna, inklusive glycin och L-alanin, som alla är avgörande för uppbyggnad och bevarande av muskelproteiner, vävnadsreparation och hormonproduktion.

Aminosyrorna i Holistic EAA är i fri form, vilket innebär att de absorberas av kroppen utan att behöva brytas ner, i motsats till proteiner. Det resulterar i snabbt upptag, vilket gör produkten idealisk att konsumera i samband med träning för att snabbt få i gång återhämtnings- och uppbyggnadsprocesserna.

Holistic EAA innehåller också de grenade aminosyrorna (BCAA) L-leucin, L-isoleucin och L-valin i ett förhållande av 4:1:1, med en hög koncentration av L-leucin. Denna proportion är noggrant avvägd för att stödja muskeluppbyggnad och minimera muskelnedbrytning. 

Pulvret löser sig lätt i vatten och har en frisk smak av äpple och päron. Produkten är 100% veganvänlig. 

Holistics burkar är gjorda av 96 procent biobaserad plast.

Dosering & användning

Dosering vuxna: 1 skopa (11 g) pulver blandas med 3–4 dl vatten. Intag 1 dos per dag. Rekommenderas ej till gravida och ammande. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör ej användas som alternativ till en varierad kost.

Förvaringsinstruktioner

Förvaring: Förvaras torrt och utom räckhåll för små barn. Öppnad förpackning förvaras väl tillsluten.

INNEHÅLL PER 11 G
BCAA 4:1:1 4500 mg
L-leucin 3000 mg
L-isoleucin 750 mg
L-valin 750 mg
Glycin 2000 mg
L-lysin 1250 mg
L-treonin 1000 mg
L-alanin 1250 mg
L-fenylalanin 300 mg
L-histidin 100 mg
L-tryptofan 100 mg
DL-metionin 100 mg
Ingredienser
L-leucin, glycin, l-lysin, l-alanin, l-treonin, l-valin, l-isoleucin, surhetsreglerande medel (äppelsyra), l-fenylalanin, aromer, sötningsmedel (steviolglykosider från stevia), dl-metionin, l-tryptofan, l-histidin

Artikelnummer

7350012337353

Varumärke

Holistic

Beredningsform

Pulver

Egenskap

Vegansk, Vegetarisk

Ursprungsland

Sverige

Förpackningsstorlek

330 g

Relaterade produkter

Apohem Magazine