✓ Fri frakt över 349 kr och vid recept

Andra köpte också...

B Swish Bfilled Basic Slate Analplugg

-20%
135 kr 
Ord.pris 169 kr (-20%)Lägsta pris 114 kr 
Upp till 50%gäller t.o.m. 2024-07-28
Slutsåld, Bevaka, så mejlar vi när den är tillbaka!

Beskrivning

Den kan se liten och diskret ut, men denna analplugg stimulerar mannens prostata på ett mycket välbehagligt sätt. Prostatan är mannens mest erogena zon och kallas allmänt för p-punkt eller p-spot. Genom stimulering kan massagen utlösa fantastiska prostataorgasmer.

Bfilled Basic är omsorgsfullt utformad med avsmalnande topp och smal midja för maximal bärbar komfort och en ordentligt förstärkt bas för säker användning. Tillverkad av 100% kroppssäker silikon. Den silkeslena strukturen förhöjer njutningen vid användandet. kan användas för solo- och partneranvändning.

Vi rekommenderar vattenbaserat glidmedel av hög kvalitet tillsammans med Bfilled Basic för att bevara den släta silikonytan. Enkel rengöring med tvål och varmt vatten. Förvara produkten i en dammfri, torr och sval plats gärna i en tygpåse.

- 100% kroppssäker silikon

- Vattentät

- Omkrets 3 m, längd 10 cm

- Produkten har ett års garanti

Dosering & användning

Använd vattenbaserat glidmedel av hög kvalitet tillsammans med Bfilled Basic för att bevara den släta silikonytan. Enkel rengöring med tvål och varmt vatten.Förvara produkten i en dammfri, torr och sval plats gärna i en tygpåse

100% kroppssäker silikon

Hittas även bland

Artikelnummer

4897106300037

Varumärke

B Swish

Förpackningsstorlek

1 st

Relaterade produkter

Apohem Magazine