Fri frakt över 299 kr och vid recept
Årets e-handlare 2023

Andra köpte också...

Hirudoid Kräm 100 g

Läkemedel
79 kr 
Slutsåld, Bevaka, så mejlar vi när den är tillbaka!

Snabba fakta

  • Behandlar ytliga blodproppar

  • Appliceras direkt på hudområdet

  • Används flera gånger dagligen

Det här är ett receptfritt läkemedel. Läs Bipacksedel noga före användning.

Beskrivning

Hirudoid är en kräm som används för att behandla ytliga blodproppar, blåmärken och svullnad. Du applicerar krämen direkt på det drabbade hudområdet, där den verkar genom att skynda på upplösningen av ytliga blodproppar samt motverka att de bildas. Hirudioid påskyndar på så sätt även upplösning och tillbakagång av blåmärken och svullnad.

Krämen ska inte användas i öppna sår, på skadad hud samt i ögonen.

Dosering & användning

3-5 cm krämsträng, appliceras och masseras lätt in på det berörda området en till flera gånger dagligen.Vid smärtsamma tillstånd kan Hirudoid i stället för att masseras in, appliceras med kompress som bestrukits med kräm. Krämsträngens längd anpassas till det berörda områdets storlek.Tuben öppnas med spetsen på kapsylens ovansida. Tryck och vrid ordentligt. Ett för litet hål leder till att tuben kan spricka.

1 g Hirudoid kräm innehåller:Mukopolysackaridpolysulfat 3 mg.Övriga innehållsämnen (hjälpämnen) är Glycerol, kaliumhydroxid, stearinsyra, ullfettalkoholer, vitt vaselin, cetostearylalkohol, myristylalkohol, konserveringsmedel (metylparahydroxibensoat E 218, tymol, propylparahydroxibensoat E 216), isopropylalkohol och renat vatten

Artikelnummer

7046260970601

Klassificering

Receptfritt Läkemedel

Varumärke

Hirudoid

Beredningsform

Kräm

Förpackningsstorlek

100 g

Relaterade produkter

Apohem Magazine