✓ Årets e-handlare 2023
✓ Fri frakt över 299 kr och vid recept

Andra köpte också...

ClariEye Ögondroppar 10 ml

139 kr 
Slutsåld, Bevaka, så mejlar vi när den är tillbaka!

Snabba fakta

  • Ögondroppar för röda och kliande ögon

  • Bildar en skyddande hinna

  • Kan användas med kontaktlinser

Beskrivning

ClariEye är ögondroppar för röda och kliande ögon. Ögondropparna bildar en skyddande hinna som återfuktar och ger lindring till torra och irriterade ögon.

Innehåller hyaluronsyra och dexpantenol.

Utan konserveringsmedel. Kan användas med kontaktlinser.

Dosering & användning

1. Luta huvudet bakåt en aning, rikta blicken uppåt och dra försiktigt ned det nedre ögonlocket.

2. Håll flaskan med droppspetsen nedåt och droppa ned en droppe i ögats konjunktivalsäck (dvs. i fickan mellan ögat och det undre ögonlocket) genom att trycka på flaskan stadigt och jämnt.

3. Slut ögonen långsamt så att vätskan sprider sig jämnt över ögats yta. Se till att droppspetsen inte kommer i kontakt med ögat eller händerna.

4. Om en droppe blir kvar i flaskans droppöppning ska du knacka lätt på flaskans botten så att droppen släpper. Stäng nu flaskan genom att med lätt hand trycka tillbaka korken på droppspetsen.

På grund av det sterila filtersystemet i droppflaskan måste man vänta några sekunder efter varje droppapplicering innan man trycker på flaskan igen, för att luft ska få flöda tillbaka in i flaskan.

Om dina besvär förvärras eller om du inte blir bättre ska du kontakta din läkare.

Förvaringsinstruktioner

Förvaras mellan + 2 °C och +25 °C. Får ej frysas. Förslut flaskan efter användning genom att skruva på korken. Skydda ögondropparna mot ljus genom att förvara flaskan i kartongen. Hållbarhet 12 mån efter öppnande.

1 ml innehåller natriumhyaluronat 0,15 %, dexpantenol 2 %, natriumklorid, natriumcitrat, citronsyra, vatten för injektionslösningar.

Artikelnummer

5705728092102

Varumärke

ClariEye

Förpackningsstorlek

10 ml

Relaterade produkter

Apohem Magazine