✓ Årets e-handlare 2023
✓ Fri frakt över 299 kr och vid recept

Andra köpte också...

The Humble Co. Bambutandborstar Mjuk 5-pack - Blandade färger

79 kr 
Finns i lager, hos dig inom 1-2 vardagar

Beskrivning

Humble Brush har ett handtag av 100% biologiskt nedbrytbar bambu, behandlat med naturligt vax för högsta hygienstandard.

Borststråna är tillverkade av högkvalitativt nylon fritt från BPA och innehåller 65% växtbaserade material från ricinbönor. Tandborstarna levereras i en återvinningsbar pappersförpackning.

Varje köp av produkter från The Humble Co. stödjer hälso- och hållbarhetsprojekt i utsatta samhällen världen över. Alla produkter är 100% veganska och inte testade på djur.

Dosering & användning

Tandläkare rekommenderar 2-2 metoden: borsta tänderna i 2 minuter på morgonen och 2 minuter på kvällen med en mjuk tandborste och fluortandkräm.

Humble Brush håller lika länge som en traditionell tandborste i plast. Tandläkare rekommenderar att du byter din tandborste var tredje månad och efter att du varit sjuk. Förvara din tandborste på en torr plats mellan användning.

Produkt: Bambu med växtbaserat vaxöverdrag. Borststrån av nylon. Klämmor i rostfritt stål. Masterbatch (Borststrån) Förpackning: Låda av kartong. Papperspåse (90% papper, 10% cellulosa).

Hittas även bland

Relaterade produkter

Apohem Magazine