Snabb leverans & fri frakt över 299kr

Andra köpte också...

Oral-B 3D White Tandborsthuvuden 5 st

236 kr 
Ord.pris 249 kr (-5%)Lägsta pris 221 kr 
Erbjudandetgäller t.o.m. 2022-12-31
Slutsåld, Bevaka, så mejlar vi när den är tillbaka!

Beskrivning

Oral-B 3DWhite refillborsthuvuden har en exklusiv poleringskopp som vitgör tänderna från dag 1 genom att avlägsna ytliga missfärgningar. De numera förbättrade 3DWhite är utvecklade med CleanMaximiser-teknologi som gör att bortstråna växlar färg från grönt till gult när det är dags att byta ut borsthuvudet för optimal borsthuvudprestanda och bästa möjliga rengöring. De unika borststråna borstar bort upp till 100% mer plack på svåråtkomliga ställen för en mer avancerad rengöring jämfört med en vanlig, manuell tandborste.

Kompatibel med Oral-B laddningsbara eltandborstar förutom Pulsonic- och iO-tandborstar.

Dosering & användning

Ej för barn under 12 år.

Oral-B 3D White tandborsthuvudet har en speciell poleringskupa för att göra dina tänder naturligt vitare.

Borstningsteknik: Fukta borsthuvudet och applicera önskad tandkräm. För att undvika att det skvätter kan du sätta borsthuvudet mot tänderna innan du sätter på tandborsten. När du borstar tänderna med ett av de oscillerande/roterande borsthuvudena från Oral-B ska du långsamt flytta borsthuvudet från tand till tand och borsta varje tandyta i några sekunder. För samtliga borsthuvuden gäller att du ska börja med att borsta utsidan av tänderna, sedan insidan och slutligen tuggytorna. Borsta alla fyra kvadranter i munnen lika noggrant. Tryck inte för hårt, utan låt helt enkelt tandborsten göra jobbet. Du kan också rådfråga din tandläkare eller tandhygienist om vilken teknik som är rätt för dig. Under de första dagarna när du använder en eltandborste kan tandköttet blöda något. Normalt upphör detta efter några dagars användning. Om det inte har upphört efter 2 veckors användning bör du kontakta din tandläkare eller tandhygienist.

Tandläkare rekommenderar att man borstar tänderna två gånger om dagen i minst 2 minuter med fluortandkräm. Fluor ger bäst effekt om du inte sköljer med för mycket vatten efteråt.

Byt ut borsten var tredje månad eller tidigare om borsthuvudet ser slitet ut.

Oral-B erbjuder ett brett sortiment borsthuvuden för att passa dina personliga behov när det gäller munhälsa.

Förvaringsinstruktioner

Förvaras oåtkommligt för barn.Förvaras i rumstemperatur.

Artikelnummer4210201325000
VarumärkeOral-B
UrsprungslandTyskland
Förpackningsstorlek5 st

Passar bra till

Relaterade produkter

Tips & råd