Snabbt och smärtfritt direkt hem till dörren
Årets e-handlare 2023

Andra köpte också...

Plackers Original Tandtrådsbyglar 38 st

42 kr 
Ord.pris 45 kr (-5%)Lägsta pris 38 kr 
Erbjudandetgäller t.o.m. 2023-10-08
Slutsåld, Bevaka, så mejlar vi när den är tillbaka!

Snabba fakta

  • Rengör effektivt och enkelt mellan tänderna

  • Extra stark SUPER TuffLoss®-tråd

  • Inbyggd tandsticka för att enkelt ta bort matrester

  • Handtag i 100% återvunnen plast

Beskrivning

Plackers är #1 i Sverige inom tandtrådsbyglar* och gör det enkelt för dig att hålla dina tänder rena och friska, även där din vanliga tandborste inte kommer åt. Plackers Original är en tandtrådsbygel som är enkel att använda och som ger dig effektiv rengöring - för en fräschare känsla hela dagen.

Plackers SUPER TUFFLOSS®-tråd är speciellt utformad för att inte gå sönder eller fransa sig, och är så stark att den kan användas flera gånger. Tråden glider lätt mellan tänderna och gör din mellanrumsrengöring effektiv och enkel. I handtaget finns också en inbyggd tandsticka som enkelt kan fällas ut för att hjälpa till att avlägsna matrester mellan tänderna.

* IQVIA MAT 52 2022

Dosering & användning

Att använda Plackers Original tandtrådsbyglar går snabbt och enkelt. För varsamt in tråden mellan tänderna och rengör försiktigt upp och ner i en sågande rörelse, både ovanför och under tandköttskanten. Kan användas mer än en gång. Skölj av tråden vid behov.

Inbyggd tandsticka: Fäll upp tandstickan och för försiktigt in i mellanrummen mellan dina tänder för att enkelt avlägsna matrester.

Använd morgon och kväll, eller vid behov, för en fräschare känsla hela dagen. Tandläkare rekommenderar daglig användning av tandtråd.

Ej lämplig för barn under 6 år.

Hittas även bland

Artikelnummer

7319861021714

Varumärke

Plackers

Förpackningsstorlek

38 st

Relaterade produkter

Apohem Magazine