Snabb leverans & fri frakt över 199kr

Andra köpte också...

Plackers Original Tandtrådsbyglar 38 st

-15%
28 kr 
Ord.pris 34 kr (-15%)Lägsta pris 23 kr 
Upp till 20% på Hemapoteketgäller t.o.m. 2022-12-11
Slutsåld, Bevaka, så mejlar vi när den är tillbaka!

Beskrivning

Plackers Original är en tandtrådsbygel gör det lekande lätt att rengöra mellan tänderna. Den runda tråden varken fransar eller sträcker sig och glider lätt mellan tänderna. Tack vare det ergonomiska skaftet kan du enkelt föra tandtråden även till tänder som vanligtvis är svåra att nå.

Plackers Original tandtrådsbygel är hygienisk och enkel att använda med endast en hand. På skaftet finns en infälld tandsticka för kompletterande rengöring av till exempel tändernas tuggytor och för att stimulera tandköttet genom att försiktigt peta på det. Skölj av tråden efter användning så håller den sig fräsch och kan användas flera gånger.

Ergonomiskt handtag i 100% återvunnen plast.

Ej lämplig för barn under 6 år.

Dosering & användning

För in tandtråden mellan tänderna med en försiktig sågande rörelse så att tråden inte plötsligt passerar tändernas kontaktpunkt och därmed skadar tandköttet.

När tråden har passerat kontaktpunkten trycker du tråden först mot ena tanden och rengör genom att föra tråden varsamt upp och ner längs tanden – från tandköttet och utåt. Repetera detta och tryck tråden mot den andra tanden. Undvik att rycka ut tråden efter avslut.

Vid trånga tandmellanrum kan man även föra in tråden mellan tänderna med lätt tryck av över- och underkäken mot bygelskaftet. För de bakre tänderna får du ett bättre och stadigare grepp om du håller i bygeln längre in på skaftet.

Hittas även bland

Artikelnummer7319861021714
VarumärkePlackers

Relaterade produkter

Tips & råd