Beskrivning
Schär Pofiber Bakmix är ett glutenfritt fibermjöl som används som bakhjälpmedel för att ge saftigare bröd och fastare degar vid glutenfri bakning. Det är finfördelat och har en mycket god vätskeabsorberande förmåga, vilket gör det perfekt för allt från matbröd till bullar. Pofiber kan också användas i matlagning, till exempel som ett glutenfritt alternativ till ströbröd vid panering.
Tillverkat av svensk potatis genom en särskild metod där potatisens fruktkött renas och torkas, får du ett naturligt och fiberrikt alternativ som förbättrar både konsistens och näringsinnehåll i dina bakverk. Schärs Pofiber är ett pålitligt val i glutenfritt kök och en självklar del av din bakgrund.
Innehåller 125 g
Dosering & användning
Glutenfri potatisfiber för bak- och matlagning.
Förvaringsinstruktioner
Torrt, ej över normal rumstemperatur.
| Näringsvärde | per 100 g |
|---|---|
| Energi | 233 kcal |
| Energi | 956 kj |
| Fett | 3 g |
| Varav mättat fett | 0.1 g |
| Kolhydrat | 20 g |
| Varav sockerarter | 0 g |
| Fiber | 65 g |
| Protein | 5.0 g |
| Salt | 0.10 g |
Hittas även bland
Artikelnummer
8008698049129
Varumärke
Schär
Egenskap
Glutenfri
Ursprungsland
Sverige
Förpackningsstorlek
125 g
Ordinarie pris
32 kr
