Alltid fri frakt vid recept
Snabb leverans & fri frakt över 249kr

Andra köpte också...

HiPP Smoothie Äpple Mango & Persika 100 g

-10%
Eko
11 kr 
Ord.pris 13 kr (-10%)
Erbjudandetgäller t.o.m. 2023-02-28
Slutsåld, Bevaka, så mejlar vi när den är tillbaka!

Beskrivning

HiPPs ekologiska smoothie gjord på äpple, mango och persika förpackad i en smidig klämpåse är tillverkad av de bästa ekologiska råvarorna. Klämmisen fungerar bra som smakportion när ditt barn ska introduceras till fast föda, senare kan den även användes som t.ex. dessert eller mellanmål. I HiPPs klämpåsar finns inget tillsatt socker. Klämpåsarna innehåller bara frukternas eget naturliga fruktsocker. Till barn från 4 månader.

Alla HiPPs klämmsar är klimatneutralt producerade. HiPPs sigill garanterar högsta ekologiska kvalitet och standard som överstiger lagkraven för ekologisk produktion.

Dosering & användning

HiPP rekommenderar att du lägger över önskad mängd fruktpuré i en skål och att du använder en sked när du sedan erbjuder barnet fruktpurén. Viktigt: Skruva av korken och se till att den är utom räckhåll för barnet. Servera rumstempererad, värm i vattenbad eller på tallrik i mikro. Du kan spara resterande innehåll väl förslutet i klämpåsen i kylskåp i max 24 timmar. Spara aldrig en klämpåse som barnet har ätit direkt från. Klämpåsen lämnade HiPP i perfekt förpackning. Vänligen kontrollera att förpackningen är hel innan du matar ditt barn.

Förvaringsinstruktioner

Oöppnad förpackning förvaras i rumstemperatur. Du kan spara resterande innehåll väl förslutet i klämpåsen i kylskåp i max 24 timmar. Spara aldrig en klämpåse som barnet har ätit direkt från.

Näringsvärde per 100 g
Energi 55 kcal
Energi 233 kj
Fett 0.2 g
Varav mättat fett 0 g
Kolhydrat 12 g
Varav sockerarter 11.5 g
Fiber 1.8 g
Protein 0.4 g
Salt 0.05 g
Ingredienser
100% Frukt* (äpple* 60%, mango* 25%, persika* 15%). *Ekologisk ingrediens (AT-BIO-301)

Relaterade produkter

Tips & råd