Snabb leverans, såklartFri frakt vid recept eller köp över 199krSchyssta priser och erbjudanden
Allergi
Baby & barn
Djur
Elektronik
Förkylning
Hjälpmedel & säkerhet
Hudvård
Hushåll
Hårvård
Intimvård
Mage & tarm
Mat & dryck
Munvård
Presenter
Sex & lust
Sluta röka
Smink
Sår, bett & stick
Träning
Viktkontroll
Vitaminer & kosttillskott
Välmående
Värk & feber
Ögon & öron

Barnmat mellanmål

88 produkter
Du har tittat på 25 av 88 produkter

Barnmat mellanmål

Att ladda med bra mellanmål är ett knep för att baby & barn ska orka hålla aktivitet och humör uppe hela dagen. Här hittar du olika typer av mellanmål för barn i alla åldrar, som är enkla att servera och minskar kladdet – även när ni är ute.


Särskilt klämmisar brukar vara populära mellanmål idag. Kanske för att de är enkla för barnen att äta på egen hand, utan en massa kladd. Här finns allt ifrån gröt, välling och fruktpuréer till mer matiga mellanmål i praktiska klämförpackningar. Många av dem är dessutom ekologiska – bra för både barnen och miljön!


Här hittar du också olika typer av snacks som barnen kan äta till mellis. Du kan köpa allt från majskrokar till majssnacks med olika smaksättningar, men hittar även sockerfria kex särskilt anpassade för bebisar. Smaksatta russin är ytterligare ett bra mellanmål att ge till barnen!

Här hittar du barnmat från populära varumärken, som Semper, HiPP, Ella's Kitchen och Alex & Phil. Filtrera enkelt utifrån ålder för att hitta rätt mellanmål till just ditt barn.