Snabb leverans & fri frakt över 199kr

Andra köpte också...

Alcosanal rektalsalva 110 mg/g 20 g

Läkemedel
65 kr 
Slutsåld, Bevaka, så mejlar vi när den är tillbaka!

Snabba fakta

  • Lindrar smärta, sveda och klåda

  • Avsvällande och sammandragande

  • Medföljande applikator

Det här är ett receptfritt läkemedel. Läs Bipacksedel noga före användning.

Beskrivning

Alcosanal är en rektalsalva som används för att behandla hemorrojder, sprickor och eksem vid ändtarmsöppningen. Den innehåller natriumoleat och lindrar besvär som smärta, sveda och klåda. Salvan är gulvit och doftfri.

Du kan använda Alcosanal morgon och kväll. Innan du påbörjar behandlingen bör du värma tuben i handen och skruva fast den medföljande applikatorn. På så sätt blir salvan lättare att trycka ut och kan appliceras direkt på de irriterade partierna. Om du är gravid, ammar eller planerar att skaffa barn, bör du rådfråga en läkare innan du använder Alcosanal.

Dosering & användning

Alcosanal används morgon och kväll. Innan du använder rektalsalvan bör ändtarmsöppningen vara väl rengjord och torr.Värm tuben i handen och skruva fast den medföljande applikatorn. På så sätt blir salvan lättare att trycka ut, införandet underlättas och den kan appliceras direkt på de irriterade partierna. Om du är gravid, ammar eller planerar att skaffa barn, bör du rådfråga en läkare innan du påbörjar en behandling med Alcosanal.

Förvaringsinstruktioner

Inga speciella krav

1 g salva innehåller: Natriumoleat 110 mg. Övriga ämnen: Konserveringsmedel (Oxynex LM, 5-klorkarvakrol), ullfett, flytande paraffin, oleyloleat, glycerol, renat vatten.
Artikelnummer7046264309346
KlassificeringReceptfritt Läkemedel
VarumärkeAlcosanal
BeredningsformSalva
Förpackningsstorlek20 g

Relaterade produkter

Tips & råd