✓ Fri frakt över 299 kr och vid recept

Andra köpte också...

CAPiDi Trådlös Brandvarnare 1 st

549 kr 

Snabba fakta

  • Brandvarnare med optisk rökdetektor och låg strålning

  • Trådlös sammankoppling med upp till 12 enheter av samma modell

  • Räckvidd på upp till 200 meter

  • Inbyggt litiumbatteri

Beskrivning

CAPiDi-brandvarnaren erbjuder möjligheten att parkopplas med upp till 12 enheter av samma modell. Om någon av enheterna detekterar rök kommer larmet att aktiveras på samtliga enheter, vilket ger dig tidig varning om eventuell brand i olika delar av din bostad.

Enheterna kommunicerar säkert och störningsfritt via frekvensen 868 MHz, med en räckvidd på upp till 200 meter vid fri sikt.

Några av funktionerna och egenskaperna inkluderar:
Låg strålning
10 års livslängd
Optisk rökdetektor
Skapar ett mesh-nätverk
Principen "larmar en, larmar alla"
Räckvidd på 200 meter
Unikt energisparande chip
Störningsfri frekvens
Inbyggt litiumbatteri, inga batteribyten krävs

Brandvarnaren har en livslängd på 10 år och är energieffektiv med låg energiförbrukning. Den är godkänd av Intertek UK enligt standarden EN14604:2005/AC 2008 och inkluderar 5 års garanti.

Dosering & användning

För maximalt skydd bör en enhet placeras i varje rum (undantaget kök, badrum och garage). För optimalt skydd placeras en brandvarnare i varje sovrum, samt en i närheten av köket. I flervåningsbostäder rekommenderas en enhet på varje plan i trapphuset.

För minimiskydd bör en enhet placeras på varje våning i korridoren mellan sovrum och andra boendeytor. Den bör vara nära boendeytorna och larmet bör vara hörbart från sovrummen.

Brandvarnaren bör inte placeras i kök, badrum eller garage på grund av risk för matos, ånga eller avgaser som kan utlösa larmet. Den ska inte placeras nära ventilationsöppningar.

Artikelnummer

7391421388024

Varumärke

CAPiDi

Ursprungsland

CN

Förpackningsstorlek

1 st

Relaterade produkter