Fri frakt över 299 kr och vid recept
Årets e-handlare 2023

Andra köpte också...

Piz Buin Tan & Protect Tan Intensifying Sun Lotion SPF15 150 ml

154 kr 

Snabba fakta

  • Solskyddslotion med SPF15

  • Påskyndar hudens pigmentering

  • Perfekt under den tidiga solsäsongen

  • Svett- och vattenresistent

Beskrivning

Piz Buin® Tan & Protect™ Tan Intensifying Sun Lotion SPF30 är en sollotion med teknologi som påskyndar hudens naturliga pigmentering. Den ger en naturligt solbrun färg snabbare och är därför perfekt under den tidiga solsäsongen. Med avancerade UVA/UVB-filter för att skydda huden från solens skadliga strålar.

Tan Intensifying Sun Lotion innehåller den starka antioxidanten vitamin E som hjälper till att skydda mot fria radikaler och för tidigt åldrande av huden. Sollotionen ger även intensiv återfuktning och hjälper till att förebygga fjällning för en mer hållbar färg.

Denna sollotion kladdar inte och är dessutom svett- och vattenresistent.

Dosering & användning

Applicera rikligt och jämnt innan du utsätter dig för solexponering. Om du applicerar för lite solskyddsmedel får du mycket sämre skydd. Applicera medlet ofta så att du är skyddad hela tiden, särskilt när du svettas eller när du har badat och torkat dig. Undvik solen mitt på dagen och vistas inte för länge i solen, även om du använder ett solskyddsmedel. Utsätt inte spädbarn och småbarn för direkt sol. För mycket sol medför en allvarlig hälsorisk.

Förvaringsinstruktioner

Inga speciella förvaringsinstruktioner

Artikelnummer

3574661184265

Varumärke

Piz Buin

Beredningsform

Lotion

Egenskap

Parabenfri

Ursprungsland

Frankrike

Förpackningsstorlek

150 ml

Relaterade produkter

Apohem Magazine