✓ Fri frakt över 299 kr och vid recept

Andra köpte också...

Gillette Venus Tropical Engångshyvlar 3 st

79 kr 

Snabba fakta

  • Engångsrakhyvlar för kvinnor

  • Rörligt rakhuvud som följer kroppens kurvor

  • Parfymerat handtag med tropisk doft

Beskrivning

Venus Tropical rakhyvlar för kvinnor ger en slät och nära rakning med lätthet. Dessa engångsrakhyvlar för kvinnor har 3 konturanpassade blad och rörligt rakhuvud som följer kroppens kurvor. Med parfymerat handtag för att ge din rakning en fräsch, tropisk doft.

Dosering & användning

1. Duscha eller bada innan rakning
Trots att kvinnors hår är tunnare än mäns, så är det ändå ungefär lika hårt som koppartråd av samma tjocklek. Att fukta håret med varmt vatten gör det betydligt lättare att bryta. Dock är det farligt att fukta för mycket. Efter 15-20 minuter i vatten blir huden rynkig och lite uppsvälld, vilket resulterar i att rakningen inte blir lika nära som önskat.

2. Gelicious
Applicera en fuktrik rakgel innan du rakar benen för att hjälpa till att behålla vatten i hårstråna och för att försäkra att rakhyveln glider lättare över huden. Många vanliga tvålar kan torka ut huden.

3. Välj noggrant
Glöm inte att välja en rakhyvel som möter just din huds speciella behov.

4. Raka med nytt blad
Fräscha blad ger en närmare, mjukare och bekvämare rakning och kan hindra att skärsår och irritation uppstår. Kvinnor bör byta blad vid första tecken på tröghet eller irritation, men eftersom hårväxt kan variera beroende på person, är det upp till var och en att bedöma hur ofta det är. I genomsnitt byter kvinnor rakhyvel efter 10 gånger.

5. En lätt touch
Använd så lite tryck som möjligt när du rakar dig och raka i det håll som känns mest behagligt. För den närmaste och mjukaste rakningen rekommenderas att raka mot det håll håret växer, vilket på benen innebär nerifrån och upp.

6. Spara svårrakade delar till sist
Baksidan av knän och lår och andra områden som exempelvis anklar, där benen är nära hudens yta, är ofta svåra att raka. Ett sätt att göra jobbet enklare är att låta en rakgel verka så länge som möjligt på dessa områden innan rakning.

7. Återfukta!
För att behålla hudens naturliga fukt är det viktigt att återfukta dina ben. Efter rakning, smörj gärna in dig med en rik hudkräm eller olja för att hålla huden mjuk, smidig och glänsande.

Förvaringsinstruktioner

Förvaras i rumstemperatur. Förvara utom räckhåll för barn.

PEG-115M, PEG-7M, PEG-100, Silica, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Tris(Di-T-Butyl)Phosphite, Aloe Barbadensis Leaf Juice, BHT

Artikelnummer

7702018426263

Varumärke

Gillette Venus

Ursprungsland

Mexiko

Förpackningsstorlek

3 st

Relaterade produkter

Apohem Magazine