✓ Fri frakt över 299 kr och vid recept

Andra köpte också...

Womn Ingrown Hair Serum 50 ml

-5%
141 kr 
Ord.pris 149 kr (-5%)
5% på nästan alltgäller t.o.m. 2024-06-30
Slutsåld, Bevaka, så mejlar vi när den är tillbaka!

Snabba fakta

Beskrivning

Womn Serum är den ultimata lösningen för att motverka inåtväxande hårstrån, rakfinnar, plitor och missfärgningar på huden. Formulan innehåller kojicsyra (AHA) för en uppljusande effekt, salicylsyra (BHA) för en skonsam exfoliering och panthenol för att återfukta och mjukgöra huden. Serumet är designat speciellt för bikinilinjen och armhålorna och arbetar för ett ge dessa områden en slätare hud och jämnare hudton, fri från irritation.

Dermatologiskt testad, lämplig och säker för alla hudtyper.

Vegansk formula som innehåller +80% ingredienser av naturligt ursprung.

Dosering & användning

Applicera serumet på ren och torr hud, massera in det tills det är helt absorberat. Använd morgon och/eller kväll tills önskat resultat uppnås.

Du bör se förbättringar inom en vecka, och optimala resultat efter 4 veckors användning. För att bibehålla dessa resultat, speciellt i de områden du rakar dig regelbundet, rekommenderar vi att du använder serumet varannan dag för att förhindra nya inåtväxande hårstrån.

Water (Aqua), Butylene Glycol, Betaine, Sodium Citrate, Glycolic Acid, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Kojic Acid, Panthenol, Salicylic Acid, Xanthan Gum, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

Artikelnummer

4260728480256

Varumärke

womn

Ursprungsland

Spanien

Förpackningsstorlek

50 ml

Relaterade produkter

Apohem Magazine