Andra köpte också...

Vichy Beauty Deo Roll-on 48H Antiperspirant 50 ml

-10%
107 kr 
Ord.pris 119 kr (-10%)
Pre-Summer Salegäller t.o.m. 2024-06-02

Snabba fakta

  • 48 timmars effektiv svettkontroll

  • Deo med LHA och pärlemorpigment

  • Ger en slätare, mjukare och jämnare hud

  • Gör det lättare att raka håret kort

Beskrivning

Vichy Beauty Deo-roll 48h är den första antiperspirant-deodoranten från Vichy med en kombination av LHA och pärlemorpigment som ger dig slätare armhålor och mindre synligt hår, utan att kompromissa med effektiviteten av deodoranten.
Vichy Beauty Deo 48h ger en slätare, mjukare och jämnare hud som det är lättare att raka håret kort på. Pärlemorpigment har tillsatts för att ge huden en jämnare hudton och vackrare lyster. Dessutom innehåller formuleringen de aktiva antiperspiranta ingredienserna aluminiumklorhydrat och perlit för 48 timmars effektiv svettkontroll.

Deodoranten är hypoallergen och testad under dermatologisk kontroll, den är dessutom fri från parabener och alkohol. Doften är mild och feminin med en lätt antydan av fräsch citrusfrukt.

Dosering & användning

Använd dagligen på ren och torr hud.

AQUA / WATER ? ALUMINUM CHLOROHYDRATE ? CETEARYL ALCOHOL  ? CETEARETH-33 ? PARFUM/FRAGRANCE  ? PERLITE ? PHENOXYETHANOL ? DIMETHICONE ? CITRUS LIMON FRUIT EXTRACT / LEMON FRUIT EXTRACT ? CAPRYLOYL SALICYLIC ACID ? MICA ? TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE ? CI 77891 / TITANIUMDIOXIDE ? ASCORBYL GLUCOSIDE

Hittas även bland

Artikelnummer

3337871325657

Varumärke

Vichy

Ursprungsland

Frankrike

Förpackningsstorlek

50 ml

Relaterade produkter

Apohem Magazine