✓ Fri frakt över 349 kr och vid recept

Andra köpte också...

ACO Special Care Deo Extra Sensitive 50 ml

65 kr 

Snabba fakta

  • Mild deodorant för känslig hud

  • Effektiv under hela 48 timmars

  • Fri från alkohol och aluminiumsalter

  • Svagt parfymerad

Beskrivning

Om du har haft svårt att hitta en deodorant som är anpassad för din känsliga hy så bör du testa den här produkten. ACO Special Care Deo Extra Sensitive är framtagen för personer som vanligtvis reagerar på de flesta antiperspiranter och deodoranter. Den är mycket mild och skonsam men är samtidigt milt parfymerad så att även du med känslig hy ska kunna känna dig fräsch.

ACO Special Care Deo Extra Sensitive innehåller varken alkohol eller aluminiumsalter men har ändå 48 timmars effekt så att du ska kunna känna dig helt lugn och trygg, oavsett om du är på jobbet eller på fest.

Milt parfymerad. 0% alkohol. 0% aluminiumsalter.

Dosering & användning

Något som gäller alla deodoranter är att det är viktigt att huden under armarna är helt rengjord innan applicering för att deodoranten ska få en så bra effekt som möjligt. Annars kan gamla bakterier lukta trots att du applicerar produkten i armhålorna.

Aqua, Propanediol, Glyceryl Stearate, Ceteth-20, C12-13 Alkyl Lactate, Behenyl Alcohol, PEG-100 Stearate, Triethyl Citrate, Canola Oil, Isopropyl Myristate, Lactic Acid, Dimethicone, Hydroxyethylcellulose, Citric Acid, Piroctone Olamine, Potassium Sorbate, Parfum

Hittas även bland

Artikelnummer

7319861019902

Varumärke

ACO

Ursprungsland

Nederländerna

Förpackningsstorlek

50 ml

Relaterade produkter

Apohem Magazine