Alltid fri frakt vid recept
Snabb leverans & fri frakt över 249kr

Andra köpte också...

St.Tropez Self Tan Express Bronzing Gel 200 ml

474 kr 
Ord.pris 499 kr (-5%)Lägsta pris 474 kr 
Erbjudandetgäller t.o.m. 2023-04-30
Slutsåld, Bevaka, så mejlar vi när den är tillbaka!

Snabba fakta

  • Solkysst på 1 timme!

  • Välj själv hur mörk färg du vill ha

  • Färgad gel för jämnare resultat

  • Varar i upp till 10 dagar

Beskrivning

Bli solkysst på 1 timme med denna veganvänliga och färgade brun-utan-sol gel. Gelen anpassar sig efter din hudton och ger en skräddarsydd naturlig färg som varar i upp till 10 dagar och avtar jämnt. Formulan innehåller bland annat Hyaluronsyra och Saccharide Isomerate för långvarig återfuktning vilket förbättrar livslängden på färgen och håller din hud återfuktad i upp till 72 timmar.

St.Tropez Self Tan Express Bronzing Gel innehåller 100% naturligt DHA som ger huden ett omedelbart solkysst glow. Gelen får en flytande konsistens när den kommer i kontakt med huden, vilket ger en optimal spridning med ett jämnt resultat och kort torktid. När gelen kommer i kontakt med huden får den en naturlig skir färg så att du lätt kan se vart du applicerat den och säkerställa att du inte missat något område. 

St.Tropez Self Tan Express Bronzing Gel har en avancerad 3-i-1 teknologi som gör det möjligt för dig att styra vilken nyans du får. Detta innebär att produkten kan ge dig 3 olika nyanser (light, medium, dark) beroende på när du väljer att skölja av guidefärgen. Skölj efter 1 timme för en lätt solkysst ton, 2 timmar för en gyllenbrun hudton och 3 timmar för en mörkare ton. Färgen fortsätter att utvecklas i upp till 8 timmar efter applicering. Det vill säga att färgen fortsätter att utvecklas även efter att guidefärgen sköljts av.

Gelens upplyftande doft, utvecklad av parfymhuset Givaudan, döljer effektivt brun-utan-sol lukten, även under utvecklingstiden!

100% vegansk.

Dosering & användning

Steg 1: Exfoliera huden ett dygn före användning. Om du vill ta bort hårstrån på området som ska tannas, passa på att göra det nu. Återfukta torra hudområden, som exempelvis armbågar, knän, anklar, fötter, handleder och händer.Steg 2: För bästa resultat, applicera med hjälp av St.Tropez appliceringsvante i uppåtgående svepande rörelser. Guidefärgen kan se väldigt mörk ut på handsken, men blir mer transparent i kontakt med huden. Se till att alla hudområden täcks och applicera slutligen överbliven gel som finns kvar i vanten över händer och fötter.Steg 3: Vänta tills huden känns torr innan du klär på dig. Undvik tighta kläder med hårda sömmar.Steg 4: Låt verka 1, 2 eller 3 timmar beroende på önskad ton. Skölj sedan av guidefärgen. Det tar upp till 8 timmar efter applicering för din färg att utvecklas klart. Färgen kan sedan vara i 10 dagar och avtar jämnt om du återfuktar och exfolierar huden regelbundet.VERKNINGSTID OCH RESULTAT1 timme = Ger en lätt solkysst ton2 timmar = Ger en gyllenbrun ton3 timmar = Ger en mörkare ton

Artikelnummer

5060022302990

Varumärke

St. Tropez

Egenskap

Vegansk

Förpackningsstorlek

200 ml

Relaterade produkter

Tips & råd