✓ Fri frakt över 299 kr och vid recept

Andra köpte också...

GESKE Sonic Thermo Facial Brush | 6 in 1 Black

Nyhet
Slutsåld, Bevaka, så mejlar vi när den är tillbaka!

Snabba fakta

  • En 6 i 1 enhet för att strama, tona, lyfta, massera och rengöra

  • Drivs av banbrytande AI-teknik som analyserar din hud

  • Används tillsammans med GESKE German Beauty Tech App

Beskrivning

Geske SmartAppGuided™ Sonic Thermo Facial Brush | 6 i 1 är lösningen för dig som vill optimera din hud med hjälp av innovativa teknologier. Oavsett om du behöver rengöra, lyfta, tona ditt ansikte, eller ge det spänst, så kan denna enhet göra allt! Behöver du snabbt glow när du är på väg till en fest? Gå bara till GESKE German Beauty Tech App och ställ in Contour Toning Massage Session, som omedelbart ger dig pigga kinder och skärpta ansiktsdrag som kommer att imponera på alla. Och om du skulle behöva en snabb rengöring för att ta bort allt festsmink, är det bara att gå in på Sonic Thermo Facial Cleanse Session på GESKE German Beauty Tech App. Det finns inget som Sonic Thermo Facial Brush | 6 i 1 inte klarar!

Sonic Thermo Facial Brush | 6 i 1 är utrustad med :
- Skin Scan & Personal Routine Guide som drivs av banbrytande AI-teknik för att säkerställa att du får ut det mesta av din enhet.
- SmartSonic Pulsation Technology som skakar loss smuts och rester.
- Ultra Hygienic Deep Cleansing Technology som säkerställer en fläckfri hud med lyster.
- Youthful Glow Massage Technology – ett mirakel i 3 nivåer som lyfter, stramar och tonar.
- Pore-Opening Deep Warming Technology som rengör din hud och förbereder den för din hudvårdsrutin.
- Flexible Eye-Nose Area Targeted Design - riktad design för exakt rengöring och massage i de svåråtkomliga områdena.

GESKE German Beauty Tech-appens kraftfulla algoritm drivs av banbrytande AI-teknik, som analyserar din hud och rekommenderar program som är perfekt skräddarsydda för din huds behov. Ställ in dina hudmål och följ tusentals videoguidade träningssessioner för att få ut det mesta av din enhet. Dyk in i den aldrig tidigare skådade upplevelsen av att observera din hud närma sig synlig perfektion med GESKE.

En enhet för att strama, tona, lyfta, massera och rengöra? Undrar du om det är en ouppnåelig dröm? Inte alls - perfekt hud kan bli din verklighet. Det är i alla fall vad modeexperterna – ELLE Magazine – bekräftar. ELLE har rekommenderat GESKE som ELLE No.1 Beauty Innovation.

Dosering & användning

Ladda ner GESKE Beauty App för video guidad träning och få tillgång till fler sessioner på din enhet. Med 1000+ guidade sessioner tillgängliga på 45 språk, ger produktutbildare avancerade och resultatfokuserade instruktioner som du kan följa live med dina produkter.

ABS, Aluminium Alloy, Silicone

Artikelnummer

4099702000513

Varumärke

GESKE

Ursprungsland

Kina

Förpackningsstorlek

1 st

Relaterade produkter

Apohem Magazine