Alltid fri frakt vid recept
Snabb leverans & fri frakt över 249kr

Andra köpte också...

Maria Åkerberg Beauty Starter Set Moist 1 set

399 kr 
Ord.pris 499 kr (-20%)
Erbjudandetgäller t.o.m. 2023-02-28
Finns i lager, hos dig inom 1-2 vardagar

Beskrivning

Beauty Starter Set Moist är en kombination av hudvårdsprodukter för normal hud, samlade i en presentask tillsammans med en informationsfolder på svenska och engelska. Perfekt som gåva eller startset, med allt man behöver för en god hudvårdsrutin.

Beauty Starter Set Moist innehåller följande produkter:

 • Foaming Wash Gentle 125 ml
 • Neroli Freshener 125 ml
 • Face Lotion Moist 50 ml
 • Eye Cream 15 ml

 • Foaming Wash Gentle:
  En löddrande rengöringsgel för känslig hud. Produkten är baserad på rengörande ingredienser av majs och kokos samt eteriska oljor av Apelsin, Lavendel, Neroli och Olibanum.

  Neroli Freshener:
  Ett balanserande ansiktsvatten för alla hudtyper, även känslig hud. Det slutför rengöringsprocessen och förbereder huden för efterföljande produkter genom att neutralisera vattnets uttorkande effekt och agera lätt porsammandragande.

  Face Lotion Moist:
  En lätt ansiktscreme som tillför mycket fukt och näring, både dag och natt. Den passar för normal till torr hud och som första ansiktscreme i tonåren.

  Eye Cream:
  En återfuktande ögoncreme som passar alla hudtyper. Kombinationen av Nyponfröolja, Sheasmör, kallpressad Jojobaolja, olika örtsalter och C-vitamin gör att fukthalten i huden höjs och resulterar i en slätare hud.

  Produkterna är naturligt självkonserverande.

  Dosering & användning

  Instruktioner medföljer i boxen.

  Viktigt att tänka på när du byter till naturlig hudvård:
  • Kombinera inte naturliga hudvårdsprodukter från MARIA ÅKERBERG med hudvårdsprodukter med syntetiskt innehåll. Då kan man inte förvänta sig att få effekt av produkterna.
  • Är du allergisk eller överkänslig? Kontakta kundtjänst för rätt produktrekommendation.
  • Produkterna innehåller mycket näring vilket gör att blodcirkulationen kommer igång. Det kan leda till att huden får en rodnad och att det kan pirra lätt.
  • När du byter hudvårdsmärke är det vanligt med en "utrensningsfas" innan huden vänjer sig. Det kan innebära att huden agerar annorlunda än vanligt innan den har funnit balans.

  Relaterade produkter

  Tips & råd