Alltid fri frakt vid recept
Snabb leverans & fri frakt över 249kr

Andra köpte också...

AURELIA LONDON Refine & Polish Exfoliation Mask 75ml

417 kr 
Ord.pris 835 kr (-50%)
Få i lager, passa på innan den tar slut!

Beskrivning

Denna revolutionerande, dubbelverkande enzymbalm fungerar som en exfolierande mask som livar upp trött, ojämn, tilltäppt och glanslös hud. En kombination av uppljusande växtbaserande enzymer förfinar och exfolierar huden medan probiotikan skyddar, återställer och balanserar huden inifrån. Hjälper att reducera skador i huden som orsakats av föroreningar och stress, och aktiverar hudens naturliga förmåga att reparera sig själv. Naturliga och växtbaserade ingredienser så som pressade pärlor av naturligt riskli utformade för att ta bort döda hudceller och förbättra cirkulationen genom massage.
Masken emulgerar vid kontakt med vatten och omvandlas då direkt till en mjölkig formula, som lätt kan sköljas av. Gör huden len, skinande klar och ger en fin lyster. Resultatet är en transformerande exfoliering som ger huden en naturlig glow.

Dosering & användning

Steg 1: Applicera på torr hud, undvik kontakt med ögon, och lämna på huden i 5-10 minuter. Detta resulterar i att enzymerna aktiveras och huden exfolieras på djupet. Du kan känna en svag värme.

Steg 2: Om du önskar ytterligare exfoliering med de pressade pärlorna av naturligt riskli kan du massera in produkten med cirkulära rörelser.

Steg 3: Ta några få droppar av varmt vatten i ansiktet och produkten kommer att omvandlas till en mild mjölk som du sedan kan skölja av.

Använd tre gånger i veckan eller efter behov.

Förvaringsinstruktioner

Förvaras i normal rumstemperatur

Relaterade produkter

Tips & råd