✓ Fri frakt över 299 kr och vid recept

Andra köpte också...

REMINGTON PRO-Luxe S9100 Straightener 1 st

649 kr 

Snabba fakta

  • Keramisk plattång med långa 110mm flytande plattor

  • 3m lång salongssladd

  • 9 olika ställbara temperaturer

  • Snabb uppvärmning på 15 sekunder

  • Automatisk avstängning efter 60 min

Beskrivning

Keramisk plattång med en beläggning som glider lätt genom håret och som gör att håret ser friskt och vackert ut. Smala och 110mm långa, flytande plattor säkerställer ett jämnt tryck på håret. Den digitala displayen låter dig välja mellan nio temperaturinställningar mellan 150-230°c. PRO+ inställningen (185°c) ser till att du använder optimal temperatur medan OptiHeat teknologin (temperatursensor) regelbundet läser av temperaturen och ser till att det blir den temperatur du valt samt att det blir en jämn värmefördelning över hela plattorna.

Temperaturlåset gör att du enkelt kan låsa din temperatur och det gör du genom att hålla in minusknappen i några sekunder tills ett hänglås visas på displayen, man avaktiverar temperaturlåset genom att hålla in minusknappen igen. Minnesfunktionen kommer ihåg den senast valda temperaturen.

Plattången har 15 sekunders uppvärmningstid och 3m lång sladd med vridbart sladdfäste, voltomställning för hela världen och för din säkerhet har den automatisk avstängning efter 60 min samt en värmetålig förvaringsväska.

5 års garanti.

Hittas även bland

Artikelnummer

4008496873340

Varumärke

REMINGTON

Förpackningsstorlek

1 st

Relaterade produkter

Apohem Magazine