Snabb leverans, såklartFri frakt vid recept eller köp över 199krSchyssta priser och erbjudanden
Allergi
Baby & barn
Djur
Elektronik
Förkylning
Hjälpmedel & säkerhet
Hudvård
Hushåll
Hårvård
Intimvård
Mage & tarm
Mat & dryck
Munvård
Presenter
Sex & lust
Sluta röka
Smink
Sår, bett & stick
Träning
Viktkontroll
Vitaminer & kosttillskott
Välmående
Värk & feber
Ögon & öron

Fri frakt vid recept eller köp över 199kr

Andra köpte också...

WashBar Itch Soothe Schampoo Manuka & Kakadu 250 ml

Itch Soothe Schampoo Manuka & Kakadu 250 ml

237 kr
SlutsåldBevaka, så mejlar vi när den är tillbaka!
Snabba fakta
  • Skonsamt och effektivt hundschampo
  • Enbart naturliga ingredienser
  • pH-balanserad för hundens hud
Hittas bland
Beskrivning
Instruktioner
Innehåll
Produktfakta
Produktomdömen

WashBar Itch Soothe Schampoo Manuka& Kakadu är ett skonsamt och effektivt hundschampo som lugnar huden och tar fram det bästa i din hunds päls. Den är passar bra för alla typer av hundpälsar och är speciellt pH-balanserad för hundens hud.

Under allergisäsongen kan klåda orsakas av en mängd olika anledningar. Överdriven klåda är väldigt frustrerande för hundar och deras ägare och kan leda till besvärliga hudskador. Med 100% naturliga ingredienser, kan Washbars Itch Soothe Range hjälpa till och ge lättnad åt klådan och lugna din fyrbenta kompis.

Den förtvålade basen av oliv- och kokosolja gör schampot lågskummande, perfekt för spralliga hundar eller hundar som inte uppskattar att bada eftersom det går snabbare att skölja ur. Dessutom så gör det att schampot inte behöver några stabiliseringsmedel, konserveringsmedel eller pH-buffertar.

Innehåller bara naturliga ingredienser och ger din hund en frisk glänsande och väldoftande päls. Helt fri från parabener, sulfater, syntetiska dofter eller färgämnen och är helt alkoholfri.

Dosering & användning

Blöt hundens päls ordentligt, använd härligt varmt vatten. Häll lite schampo på pälsen och massera in, låt stå i 3-5 minuter. Passa på att berätta för din hund hur duktig den är! Skölj pälsen noggrant och torka sen med en ren handduk. Som med alla schampon, vill man undvika att få det i deras ögonen. Använd två gånger per vecka tills symptom upphör.

Vatten, förtvålad olivolja, förtvålad kokosolja, arganolja, manukaolja, lavendelolja, karanjaolja, extrakt av kakadu och guineablommor.
Artikelnummer9421902287145
VarumärkeWashBar

Relaterade produkter

Tips & råd