isApp=false

Andra köpte också...

Little BigPaw Tender Duck & Vegetable Dinner 150 g

29 kr 
Finns i lager, hos dig inom 1-2 vardagar

Beskrivning

Little BigPaw Tender Duck & Vegetable Dinner är ett komplett och näringsrikt våtfoder framtaget för toy- och småhundar. Med hela 60 procent färskt tillagad anka får din hund en smakrik, lättsmält och fettsnål proteinkälla som ger både energi och mättnad. Det höga kalori- och proteininnehållet är särskilt anpassat för att möta de specifika behoven hos mindre hundar.

Receptet är berikat med superfood-grönsaker som potatis, gröna ärtor och morötter för att ge optimal energi och främja en sund matsmältning. Omega-oljor och essentiella fettsyror stödjer frisk hud, starka leder och en glänsande päls, medan vitaminerna A, D, E och B-komplex bidrar till ett starkt immunförsvar, friska tänder och ben. Basilika och kelp tillför naturlig näring och främjar det allmänna välbefinnandet.

Fodret är hypoallergent och helt fritt från konstgjorda tillsatser, spannmål, vete, soja och mejeriprodukter.

Dosering & användning

Upp till 5 kg 1 – 2 påsar per dag

5 kg 2 – 4 påsar per dag

Kan användas som topping för torrfoder.

*Detta är endast en vägledning. Alla hundars behov kan variera beroende på ålder, aktivitet och temperament. Ta ut maten ur förpackningen innan utfodring. Alla hundar behöver alltid ha tillgång till färskt dricksvatten.

Råprotein 10 %, Råfett 9 %, Råfiber 0,5 %, Råaska 4 %, Fuktighet 75 %. Tillsatser: Näringstillsatser/kg: Vitamin A 3000IU, Vitamin D3 350IU, Vitamin E 40mg, Zink (Zinksulfat, Monohydrat) 25mg, Järn (Järnsulfat, Monohydrat) 20mg, Mangan (Mangansulfat) 375mg. 122kcal per 100g 0,46g Fosfor per 100g 0,71 g kalcium per 100 g
Ingredienser
Anka 60%, torkade grönsaker (5,81% motsvarande 27% potatis, ärtor och morötter), mineraler, solrosolja, laxolja, torkad tomat, torkad kelp, torkad basilika.

Artikelnummer

5060251321397

Varumärke

Little BigPaw

Ursprungsland

Storbritannien

Förpackningsstorlek

150 g

Ordinarie pris

29 kr

Relaterade produkter

Apohem Magazine