Alltid fri frakt vid recept
Snabb leverans & fri frakt över 249kr

Andra köpte också...

Omron Örontermometer gentle temp 521

-5%
436 kr 
Ord.pris 459 kr (-5%)
Erbjudandetgäller t.o.m. 2023-04-02
Finns i lager, hos dig inom 1-2 vardagar

Snabba fakta

  • Örontermometer med exakt teknik

  • Snabbt och bekvämt

  • Mäter i Celsius eller Fahrenheit

Beskrivning

Omron Örontermometer Gentle Temp 521 är en termometer som mäter temperaturen i örat, pannan eller rummet på bara 1 sekund. Den har en mycket exakt teknik. Termometern har också en bakgrundsbelysning på displayen för att underlätta avläsning i mörker.

Dosering & användning

Örontermometer Gentle Temp 521 visar temperaturen redan efter 1 sekund. Den kan också användas för att mäta temperatur på vällingflaskor eller matburkar.

Förvaringsinstruktioner

Förvara alltid termometern med probe-skyddet på.Förvara inte enheten på nedanstående typer av platser. Om så sker kan enheten skadas.-Våta platser.-Platser med hög värme och luftfuktighet eller platser som är utsatta för direkt solljus. Platser nära ett värmeelement, dammiga platser eller miljöer med hög saltkoncentration i luften.-Platser där enheten utsätts för lutning, fall, stötar eller vibration.-Farmaceutiska lagringsutrymmen eller platser där det finns frätande gas.

Test Battery (Lithium Button Battery CR2032), probecap, 21 probe covers, connection ring, instruction manual, warranty car

Relaterade produkter

Tips & råd