Fri frakt över 299 kr och vid recept
Årets e-handlare 2023

Andra köpte också...

Medela Quick Clean Rengöringspåsar 5 st

119 kr 

Snabba fakta

  • Rengöringspåsar för mikrovågsugn

  • Steriliserar dina amningsprodukter

  • 20 användningar/påse

Beskrivning

Medelas rengöringspåsar för mikrovågsugn är ett praktiskt sätt att sterilisera din pumpningsutrustning och dina amningstillbehör snabbt och säkert. När det gäller sterilisering av ditt barns amningsutrustning och amningstillbehör vill du inte ta några onödiga risker.
Quick Clean™ rengöringspåsar för mikrovågsugn är en snabb lösning för sterilisering av bröstpumpsdelar och tillbehör, flaskor, nappar och koppar. De kan användas praktiskt taget överallt – du behöver bara en mikrovågsugn och rent vatten.

Medelas rengöringspåsar för mikrovågsugn använder ånga för att döda baciller och vanliga bakterier snabbt och enkelt, på ett liknande sätt som en ångsterilisator eller flasksterilisator använder ånga för att desinficera bröstpumpsdelar och andra tillbehör.

Varje rengöringspåse kan användas upp till 20 gånger, vilket innebär att de är både ekonomiska och praktiska.

Dosering & användning

Rengör diverse amningsartiklar i mikrovågsugn. Följ anvisningarna på förpackningen före användning, och använd inte samma påse mer än 20 gånger.

Förvaringsinstruktioner

Du kan använda påsen maximalt 20 gånger. Var försiktig när du tar ut påsen ur mikrovågsugnen och när du öppnar den. Hett vatten eller ånga kan strömma ut (risk för brännskada).

Material: Polypropylenplast (PP).

Artikelnummer

7612367018036

Varumärke

Medela

Egenskap

Bpa-fri

Förpackningsstorlek

5 st

Relaterade produkter

Apohem Magazine