✓ Fri frakt över 349 kr och vid recept

Andra köpte också...

Elodie Napphållare Trä Pure Khaki 1 st

119 kr 

Snabba fakta

  • Söt napphållare som fästs på barnets kläder

  • Ser till att nappen inte kommer bort

  • Spänne i nickelfritt stål och fin sköld av lackerat trä

Beskrivning

Elodies napphållare är en ovärderlig liten hjälpreda i vardagen. När nappen trillar ur munnen på ditt barn eller bebis så är napphållaren där och fångar upp den varje gång. Det förhindrar att nappen hamnar på marken och blir smutsig eller i värsta fall kommer bort.
Spännet är tillverkat av rostfritt, nickelfritt stål och försett med en vacker sköld av lackerat trä. Fästringen är gjord av livsmedelsklassad och hållbar silikon, själva bandet är tillverkat av återvunna material.

Elodies napphållare är testade och godkända enligt de långtgående säkerhetsföreskrifterna för just napphållare som finns i standarden EN-12586:2007 + A1:2011 där allt ifrån mekanisk säkerhet till kemikalieinnehåll kontrolleras.

Längd: 19 cm (utan ring och clip).

Dosering & användning

Napphållaren kan användas med nappar även från andra varumärken. Den elastiska silikonringen kan träs över de flesta modeller av nappar. För nappar med extra stor ring kan napphållarens metallclip träs igenom den egna silikonringen och därmed skapa en loop genom ringen på nappen.

Torka av bandet med en trasa och tvättsåpa eller tvätta i varmt vatten med milt diskmedel. Tvätta ej napphållaren i tvättmaskinen. Var noga med att torka av clipet om det kommer i kontakt med väta då det kan börja rosta.

Metallclipet ska fästas i kläder. Fäst ej på tjockare produkter som vagnen eller babysittern då clipets slutningsmekanism kan förstöras. För ditt barns säkerhet, tillåt aldrig ditt barn att leka med, eller använda napphållaren som bitring. Fäst aldrig napphållaren i band, snoddar eller andra lösa delar av kläderna. Släng napphållaren vid första tecken på slitage.

Artikelnummer

7333222010995

Varumärke

Elodie

Förpackningsstorlek

1 st

Passar bra till

Relaterade produkter

Apohem Magazine