✓ Fri frakt över 299 kr och vid recept

Andra köpte också...

Elodie Haklapp Humble Hugo 1 st

249 kr 

Snabba fakta

  • Fin haklapp med bred form som täcker både axlar och bröst

  • OEKO-TEX® certifierat och snabbtorkande material

  • Fästs i nacken med ett mjukt kardborrefäste

  • Kan maskintvättas vid tuffare fläckar

Beskrivning

Elodies fina och praktiska haklapp har ett OEKO-TEX® certifierat och snabbtorkande material, perfekt passform och hög funktionalitet. Torka eller skölj bara av den efter varje användning så är haklappen redo att användas på nytt efter en kort stund. Den breda formen täcker både axlar och bröst. Den stora, flexibla uppsamlingsfickan fångar upp allt spill smulor och spill och klarar av att samla en hel kopp vätska.
Haklappen fästs i nacken med ett stort, mjukt kardborrefäste som ger ställbar storlek och gör att den passar även för äldre barn.

Haklappen är lämplig att använda från omkring 5 månaders ålder.

Haklappen har en vattenavvisande yta som gör den enkel att hålla ren. Torka av med en trasa eller skölj under rinnande vatten efter varje användning. Materialet är snabbtorkande och efter bara en kort stunds hängtork är den på nytt redo att användas. Kan även maskintvättas vid tuffare fläckar.

Fri från hälsofarliga ämnen Elodies haklapp är 100% fri från PVC och Ftalater. Den är certifierad enligt ÖKO-TEX Standard 100, klass 1 för babyprodukter.

Mått: Längd från halsringning: 22 cm
Bredd: 27 cm
Omkrets: Halsringning: 39,5 cm

Dosering & användning

Skötselråd: Torka av haklappen efter varje användning för att avlägsna fett och andra fläckar, vilket förlänger livstiden. För svårare fläckar kan haklappen maskintvättas i 40 grader.

PU-behandlad Polyester (100% fri från PVC och Ftalater)

Artikelnummer

7333222006134

Varumärke

Elodie

Ursprungsland

Kina

Förpackningsstorlek

1 st

Relaterade produkter

Apohem Magazine