✓ Fri frakt över 299 kr och vid recept

Andra köpte också...

Otri-Baby Engångspipetter Saltvattenlösning För Spädbarn 18 x 5 ml

Medicinteknisk produkt
Slutsåld, Bevaka, så mejlar vi när den är tillbaka!

Snabba fakta

  • Löser upp segt slem

  • För bebisar och barn upp till 2 år

  • Saltvattenlösning

Det här är en CE-märkt medicinteknisk produkt.

Beskrivning

Otri-Baby engångspipetter med saltvattenlösning för spädbarn lindrar nästäppa hos spädbarn för att underlätta andning och välmående. Pipetterna används som Steg 1 i Otri-Baby 2-stegsmetod för spädbarn.

Produkten innehåller en isotonisk saltvattenlösning med precis lagom koncentration för varsam rengörning av barnets näsa. Lösningen mjukar upp och förtunnar slemmet så att det blir enklare att avlägsna ur näsan, till exempel med Otri-Baby nässug. Utan konserveringsmedel.

Fram till ungefär 6 månaders ålder andas spädbarnet framför allt genom sin lilla – och känsliga – näsa. En nästäppa gör det därför svårt för barnet att andas, äta och sova. Eftersom spädbarn inte kan snyta sig är det viktigt att du hjälper till. Otri-Baby 2-stegsmetod för spädbarn har utvecklats just med detta i åtanke.

STEG 1: Mjukar upp och förtunnar slemmet så att det blir enklare att avlägsna ur näsan. Detta gör du med Otrivin engångspipetter med saltvattenlösning.

STEG 2: Rengör försiktigt barnets näsa med Otri-Baby nässug så att det kan andas fritt och lätt igen.

Dosering & användning

Underlätta för ditt barn när han eller hon är förkyld och lider av nästäppa. Med Otri-Baby är en saltvattenlösning har du en speciellt barnanpassad saltvattenlösning som effektivt löser upp slem som täpper igen näsan. Med en pipett får barnet lättare att andas. Läs noga anvisningarna före bruk.

Artikelnummer

5051562010254

Klassificering

Medicinteknisk produkt

Varumärke

Otri-Baby

Målgrupp

barn

Beredningsform

Lösning

Ursprungsland

Frankrike

Förpackningsstorlek

90 ml

Passar bra till

Relaterade produkter

Apohem Magazine