✓ Fri frakt över 349 kr och vid recept

Andra köpte också...

Miniderm 600g

Läkemedel
319 kr 

Snabba fakta

  • Mjukgörande behandling för torr hud

  • Innehåller återfuktande glycerol

  • Passar vuxna och barn, inklusive bebisar

  • Innehåller 1 pumpflaska 500g och 1 tub 100g

Det här är ett receptfritt läkemedel. Läs Bipacksedel noga före användning.

Beskrivning

Miniderm används för att behandla torr hud. Krämen innehåller 20% glycerol vilket återfuktar och gör huden mjuk. Miniderm kan användas av vuxna och barn i alla åldrar, inklusive bebisar. Den går även bra att använda om du är gravid eller ammar.

Har du torr hud, rekommenderar vi att dagligen smörja med Miniderm, både morgon och kväll. Det är viktigt att reparera hudbarriären och att hålla huden stark och mjuk. Tänk på att alltid smörja huden efter kontakt med vatten. Du kan använda så mycket kräm som du behöver utan att det känns kladdigt.

Förpackningen innehåller:
Miniderm Kräm 500 g (pumpflaska)
Miniderm Kräm 100 g (tub)

Har du torr hud men även eksem? I sådana fall rekommenderar vi ACO´s Canoderm. Canoderm används för att behandla torr hud och för att förebygga återfall av atopiskt eksem.

Dosering & användning

Miniderm smörjes in vid behov, gärna flera gånger dagligen samt alltid efter kontakt med vatten. Använd så mycket kräm som huden kan ta upp utan att den känns kladdig.

Den aktiva substansen är glycerol 200 mg/g. Övriga innehållsämnen är hydrerad rapsolja, kolesterol, glycerolmonostearat, makrogolstearat, cetostearylalkohol, dimetikon, lättflytande paraffin, fast paraffin, vaselin, etylparahydroxibensoat (E 214), metylparahydroxibensoat (E 218), renat vatten.

Artikelnummer

7319861020793

Klassificering

Receptfritt Läkemedel

Varumärke

Miniderm

Beredningsform

Kräm

Förpackningsstorlek

600 g

Relaterade produkter

Apohem Magazine