✓ Fri frakt över 299 kr och vid recept

Andra köpte också...

Elvie Curve Bärbar Bröstpump

499 kr 

Snabba fakta

  • Bärbar manuell bröstpump i mjuk silikon

  • Enkel och hands-free pumpning

  • Sitter bekvämt på plats i din amnings-bh

Beskrivning

Elvie Curve är en bekväm, bärbar bröstpump i mjuk silikon med naturligt vakuumsug för pumpning utan att du behöver använda händerna. Den består endast av två delar och du behöver bara trycka på silikonbehållaren för att skapa ett naturligt sug.

Elvie Curve stimulerar inte själva mjölkproduktionen och passar därför perfekt när du känner att du behöver pumpa ut överskott på mjölk eller om du ammar och samtidigt vill pumpa det andra bröstet.

Bröstpumpen är utformad att sitta bekvämt på plats i din amnings-bh så att du kan pumpa och röra dig fritt utan att hålla den på plats. På så sätt får du båda händer fria och dessutom slipper oroa dig för att den ska ramla av medan barnet ammar. Den nätta och kompakta storleken gör att du kan fortsätta med det du gör, oavsett om du är hemma eller på språng.

Elvie Curve klarar diskmaskin, är fri från BPA och tillverkad i silikon av livsmedelskvalitet – perfekt för såväl mamma som barn. Totalt ryms det cirka 12 cl.

Vad finns i boxen?
1x Hård ram att placera silikonbehållaren i
1x Silikonbehållare
1x Användarinstruktioner

Dosering & användning

Använd Elvie Curve om det kommer mjölk medan du ammar eller pumpar på det andra bröstet, eller närhelst brösten känns fulla.

Klarar diskmaskin.

Artikelnummer

5060442520547

Varumärke

Elvie

Egenskap

Bpa-fri

Förpackningsstorlek

1 st

Relaterade produkter

Apohem Magazine