✓ Fri frakt över 299 kr och vid recept

Amnings-BH

På jakt efter en amnings-BH? Då har du kommit rätt. Här hittar du bekväma amnings-BHar utan bygel, som passar både under och efter graviditet.

17 produkter

Amnings-BH

Här hittar amnings-BH som underlättar att amma. Såklart finns de i flera olika modeller, utseenden och storlekar. En amnings-BH ska vara mjuk och skön, men även anpassad för att förenkla din vardag som mamma. Den får absolut inte skava eller klämma!

Eftersom brösten förändrar sin storlek under graviditeten är det bra att skaffa en amnings-BH som är gjord i ett stretchigt material. Då är den mer följsam samtidigt som den ger bra stöd. Ett tips är även att ha två eller tre olika storlekar som du kan byta med. Att kuporna är lätta att öppna när du behöver amma och byta inlägg är något annat du kan kolla efter.

Amningen under natten kan du underlätta med en speciellt utformad amnings-BH, den är också skönare att sova med då den är utan hakar och spännen. Det gör det även enklare för dig att lägga fram bröstet till ditt barn då du slipper trixa med spännen. Kolla gärna in våra amningsskydd & amningskupor också!